Olajcsere, vezérmű csere, és vizsga 125ért sok?
Bp..Peugeot 307 1.6 Present 2002es évjárat 5 éve vettük akkor volt vezérmű csere...stb
A napokban érdeklődtem hogy mennyi lenne mindez tőlünk egy utcára..
Ált olajat én szoktam venni Castrol 10/40eset 80ból megveszem és viszem ezt tegyék bele..ismerős...
Szóval csak az anyagárat mondta először:
Vizsga 30ezer
vezérmű pumpával görgővel 50-60ezer
olajcsere 20-25ezer
munkadíj minderre 25-30ezer
szerintem ez pofátlanul sok!
kérdeztem milyen olajat tesznek bele azt mondta valami 10/40eset aminek az anyagára 10ezer..de ha anyagárként mondta a 20-25ezret akkor mi a fent maradó 10-15ezer??a benzinszűrő??az a pár száz ftos tétel??
Szerintem nagyon át akartak verni..nem is viszem oda,csak érdekel a véleményetek mik a Bp-i árak...
Vidéken ha az olajat viszem akkor 500Ft az olajcsere +szűrő ár,vizsga 25ezer volt legutóbb ebbe benne van egy átnézés is..valamint a vezérmű cseréről tényleg nincsen most fogalmam,ha tud valaki infót írni megköszönöm.Tehát úgy számolom 30ezer +vezérmű....
Mi a véleményetek??
Köszi
Én összetenném a két kezemet ha az én kocsimnál mindez kijönne ennyiből:)
Olajcsere:
olaj+olajszűrő+légszűrő+pollenszűrű és lehet az üzemanyag szűrőt is kicseréli
Erre teljesen reális ár a 20-25 ezer.
Vezérmű:
görgök+szíjak (vízpumpához is!)
Erre is teljesen reális a 50-60 ezres alkatrész ár.
Vizsga:
annyi amennyi
Munkadíj:
25-30 ezer. Ezt még én kicsit "keveslem" is:)
Szóval összességében szerintem nem sok. Pofátlanul soknak meg aztán pláne nem nevezném:) Mondom én nagyon boldog lennék ha az én kocsimban ennyiből kijönne mindez:)
Előző vagyok.
Nagyon ráértem és kicsit utána számoltam pontosabban.
Közép árkategóriás termékeket néztem!
olaj: 10e
olajszűrő: 2e
levegőszűrő: 3e
pollenszűrő: 4e
üzemanyagszűrő (opcionális): 3e
olajcsere anyagára: 22e
vezérmű csere:
vezérmű szíj+vezető görgő+feszítő görgő+vízpumpa: 67e (ez a legolcsóbb komplett szett amit találtam! van 82e-ért is!)
műszaki: 22e
Ez eddig összesen: 111 ezer forint plusz majd a munkadíj!
Most volt szervizbe, Peugeot 206.
66 ezret fizettem úgy hogy : Olajcsere + összes szűrő csere , vezérműszij tokkal vonoval , első féktárcsák + fékbetétek.:)
Köszönöm!
és az utána járást nézést is!
Vidéken nekem lesz olyan 5ezer az olajcsere légszűrővel benzinszűrővel akkor+én viszem az olajam 7500Ft(castrol 4 liter).Pollenszűrő csere nem lesz mert ha jól tudom az a légszűrőhöz kel,tavaly lett cserélve...
Néztem én is vezérműszíjjat görgőkkel vízpumpával amit én találtam 1.6oshoz 6szelepeshez közel 10ezer a szett 8szelepeshez 8ezer de nem éri el...
A vizsga 2éve volt 22 nekem 25volt átnézéssel így azt olyan 30ra tervezem.Így összesen5+7500+10+30 max 55körül tervezem +munkadíj,ezért sokallom a 125öt.:-)
10 ezerért vezérmű szett?:) Linked már be:) Az szinte teljes mértékben lehetetlen! Szerintem valamit elnéztél.
A pollenszürő meg nem a légszűrőhöz kell hanem a külső levegőt szűri meg ami a beltérbe jut.
Na ugye!!én is tudok újdonsággal szolgálni:-))
ezért drágállom az 50-60ezret érte,ha kell én magam elmegyek érte de nem adom ki érte az 5-6 szorosát:-))
Örülök hogy ezáltal sikerül neked is spórolni!
"Munkadíj:
25-30 ezer. Ezt még én kicsit "keveslem" is:) "
Ez rengeteg. 15-16 000 körül a reális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!