Hogyan zajlik egy forgalmi vizsga? Hogyan dől el a vizsga útvonal?
Úgy tudom hogy húzással dől el.Van 2 autópályás tétel is.Ezenkívül valami áruház parkolóban kell csinálni parkolásokat.De hogyan dől el hogy melyiket csinálja az ember?Jobbról vagy balról betolatni kettő közé vagy elölről bejárni és onnan kitolatni?Meg Y megfordulás stb
Hogyan dől el ez az egész?Hogy ki volt vezet és milyen manővereket csinál?
Még nem vizsgázom de kíváncsi vagyok rá.Ami szerintem a legnehezebb az az amikor jobbról vagy balról be kell tolatni 2 autó közé , onnan kijönni könnyű , meg előre menetben bemenni is könnyű.
Te szerintem összevegyítetted a rutinvizsgát a forgalmival. Rutinon kell tolatgatni, szlalomozni, emelkedőn megállni, ipszilonozni meg ilyesmik...
Forgalmi vizsgán én tételt húztam. Aztán mondták, hogy a következő lehetőségnél balra, jobbra vagy mondjuk fordulj meg, ahol lehet. Egyszer kellett leparkolni - tetszésem szerinti módszerrel. De a forgalmi nem arról szól, hogy "valami áruház parkolójában" kell balra-jobbra-előre-hátra tolatgatni. :)
Épp az a lényege, hogy a forgalomban hogyan boldogulsz (mennyire tudod figyelni magadat, a többieket, a jelzéseket), nem az, hogy te elsőre vagy negyedjére tudsz beparkolni "jobbra-hátra" valahova.
Ja, bocs, ezt nem tudtam...
Akkor várj valami naprakész embert.
Szia ! Én tegnap vizsgáztam le forgalomból és nemkönnyű !
először is beszállsz az autóba a vizsgabiztossal, és az oktatóval együtt ! elvégzed az indulás előtte ellenőrzéseket ! utána 2-3 lap közül választhatsz, amin különböző feladatok vannak neked bejelölve előre ! azokat megcsinálod 60 perc alatt, és készen is vagy ! én személyszerint jobbra előre, balra hátra, előremenetes(párhuzamos
és egy saroktolatást húztam !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!