Ma voltam először vezetni. Fogom én ezt még valamikor könnyebbnek érezni?
Persze, fogod.
Szépen gondold át így az autó nélkül hogy mi hogyan működik, hogy mik a teendők kocsiba szállás előtt, beszállás után. Ha ezeket memorizálód akkor könnyebb lesz.
A váltás is csak az elején tűnik vészesnek.
Így hirtelen soknak tűnik, de könnyen bele lehet rázódni.
Megszokod persze :))) Nekem az első pár órán majdnem begörcsölt a lábam a pedálokon. Annyira merev voltam:D
Aztán megszokja az ember.. majd meglátod:)
Sose felejtem el amikor meglett a kresz vizsgám és már csak az oktató hívását vártam, hogy menjünk vezetni... előtte apum kivitt egy elhagyatott útra, akkor vezettem először, felvisítottam amikor elindult alattam a kocsi XD és abban a pillanatban, be is pánikoltam, hogy én ezt sose tanulom meg irányítani. :DDDD
Csak szokd meg a tanulóautót, utána lesz időd megszokni a tiéteket vagy a sajátodat.
A hátramenet helye változó, 4 autót szoktam használni és néha megkeveredek, pedig 10 éve vezetek, 8 éve van is jogsim.
De ez semmi ahhoz a hölgyismerősömhöz képest, akinek már 10 éve volt jogsija, mégis amikor átült az akkori autómba nem találta a rükvercet. Persze azért sem árultam el, úgyhogy ment 400 m-t egy körforgalomig és abban fordult meg. :D
5-ös..LOL XDDDDD
Azért ahhoz már tehetség kell...pedig nincs is annyira eldugva..X"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!