Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Stop vonalon nem állok meg,...

Stop vonalon nem állok meg, akkor mennyi a büntetés?

Figyelt kérdés
2012. márc. 27. 11:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
20-30 ezer a lényeg hogy a stop vonal előtt álljon meg az autód orra utána már előre húzódhatsz körülnézni és ha lehet indulhatsz is.
2012. márc. 27. 11:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Engem még sosem büntettek meg azért, mert a STOP vonal előtt nem álltam meg.

Persze tudom, hogy a kresz szerint kötelező megállni, majd gyök2-ben elindulni, stb..

És az a poén, hogy sokszor a rendőr hátam mögött (következő kocsi) sem állít meg.

Plusz nem egyszer láttam, hogy a rendőr a délutáni kocsikázása közben sem tartja be a szabályokat..

Minden esetre állj meg és tartsd be az előírásokat :))

2012. márc. 27. 11:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Én sem álltam meg még soha stop tábla vonala előtt. Azért sem, mert automata váltós autóm van. És büntetést sem kaptam még érte. De nem is emlékszem, hogy láttam volna olyat, aki megállt és nem oktató autó volt tanulóval. Pedig régóta vezetek és nagyon sokat.
2012. márc. 27. 13:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Nemhiszem, hogy megbüntetnének érte.

Én is rendszeressen megyek rendőrök előtt (itt a környékünkön van a rendőrség) És nem szoktam megállni, volt amikor a rendőrrel együtt lendületből kanyarodtam ki mert eléggé belátható a kereszteződs...

2012. márc. 27. 15:07
 5/8 anonim válasza:
Nem büntet meg ezért senki. A rendőr is ember és tudja hogy ez baromság. De amúgy a kérdésre a válasz 3.000-20.000-ig büntethet.
2012. márc. 30. 14:23
 6/8 anonim válasza:
Engem 1 hete büntettek meg 3000 ft de csak azért mert be voltam kötve és minden rendben volt a kocsival és a papírokkal ez helyszini birság a helyszini 3000-től 30000-ig ha feljelentenek 30000-tól 100000-ig büntethet a rendőr ez tőle függ
2012. ápr. 1. 08:05
 7/8 anonim válasza:
Engem is kb. egy hete 3000 Ft-ra! Nagyon jól belátható út kereszteződésben! Érdemes megállni! Főleg hogy jön a jó idő! :)
2012. ápr. 1. 10:45
 8/8 anonim válasza:
jól áltok ti, Felvidéken ha nem állsz meg a stoptáblán akár a jogsit is viheti :) és többnyire 60€ a helyi bírság, de lehet akár 150€ is :) ha a rendőr jófej egy 20asal megúszhatod
2012. ápr. 8. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!