Nem megy a vezetés (forgalom)! Mi van velem?
Levezettem a 30 órát, 37 óránál tartok, és kikészít már!!! Egyik nap jobb, másik nap borzalmas :S
Hülyeségeket csinálok... Nem tudok koncentrálni :( Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehezen fog menni! :(
Azt honnan tudhatja az ember lánya, hogy egyáltalán való-e a volán mögé? Volt valaki hasonló helyzetben? Hogy már-már reménytelennek érezte a dolgot ?:S Vagy csak én fogom fel túl tragikusan ?:S
Kellett plusz órákat vennetek?(és mennyit?)
kedves 10-es, ugyanabban a helyzetben vagyok mint. te annyira szétparázom a dolgot, hogy ami normál körülmények közt megy, azt nem tudom teljesíteni mikor ott ül mögöttem a VB.
ha legalább lenne egy kedves szava, vagy eleresztene egy mosolyt... de ezek olyan vaskalapos karótnyelt suttyók, hogy persze, hogy az ember izgul mint egy óvodás.
kérdező: vezetgess olyan ismerőssel, aki megengedi. persze üljön ott melletted, és ne menjetek nagy forgalmú helyre. ő majd meg tudja állapítani, hogy van-e hozzá érzéked, avagy sem. sok olyan embert ismerek, akik csak úgy megcsinálták a jogsit, azóta kb nem is ültek a volánnál, de marha büszkék magukra. hát, nekik marha felesleges volt.
ha te szeretnél a mindennapokban vezetni, akkor viszont tényleg csináld meg, idővel lesz rutinod, és könnyebben fog menni.
Köszönöm a válaszokat. :)
Nem adom fel! Mivel már 16-17 éves korom óta vágyok a jogosítványra.:) Anyagi okokból, nem tudtam hamarabb elkezdeni..
41 óránál tartok :\ Mondta az oktató, hogy jó lesz az. Április közepe fele valszínű vizsga :) addig még egyszer-kétszer megyek vezetni. Szval ha sikerül akkor olyan +15 órából megúszom, ha nem akkor megőrülök :\
Még egyszer köszönöm a bátorító válaszokat! Akik velem együtt a közeljövőben vizsgáznak, nekik sok sikert, kitartást! :))
igenám, de ha automatán vizsgázik, akkor később csak azt vezethet. itt Mo.-n nem annyira elterjedt mint mondjuk Amerikában, szóval nehezebb lesz autót venni, esetleg másét vezetni, mert ha megállít a sün, akkor legombol rendesen.
sokaknak nem a vezetés technikájával van gondja, egy közepes képességű ovodás is tudna vezetni ha megtanítják neki, viszont a forgalom a más szitu. nekem pl.a jobbkézzel van gondom, az autó kezelése maradéktalanul megy. tudok parkolni, váltani, kanyarodni, stb, de ahol nincs kitáblázva rendesen egy kereszteződés, ott a nagy para miatt elszúrom. vagy épp az izgalom miatt azt is elfelejtem, h melyik a jobb kezem :)
ha csak úgy vezetgetek a városban, akkor gond nélkül megy minden, de ha ott mögöttem a VB, akkor 200 a vérnyomásom, és hajlamos vagyok olyan alap dolgokat elrontani, ami máskor megy.
12:31
Megértelek! :S Bár én még nem vizsgáztam, de gyakorlás közben is előfordul, hogy balra indexelek és jobbra kezdek kanyarodni xD :S Pedig esküszöm tudom melyik a jobb és bal kezem!!! :D De ezzel sokan vagyunk így. Láttam már másoknál is. :)
Amikor még csak tanultál és mondjuk más tanuló(k) is ült(ek) a kocsiban, akkor is ennyire ideges voltál ? Vagy csak vizsga helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!