Orange wayses dolgozok! Ti sem kaptatok még fizetést?
Figyelt kérdés
Én egy kisebb városban vagyok helyijáratu buszvezető,és már megint nincs fizetés.Hogy lehet ilyen tróger egy cég?
Miért nem adják át a vállalkozást olyannak aki tudja működtetni?Azt hiszik ezek ,hogy tele vagyunk tartalékkal és mindent tulélünk?Miért a csóri parasztról kell lehuzni az utolsó bőrt is?
2012. márc. 18. 13:31
1/3 anonim válasza:
te jó ég ezt el sem hiszem!Már ott sem fizetnek! ez nagyon szomorú!
2/3 anonim válasza:
Érdekes, pedig mindenhol kánaánnak tűntetik fel az OW-t...
Még jó, hogy a BKV inkább kihagyta őket.
Persze szomorú,hogy megint a kisember szívja meg :-((
3/3 A kérdező kommentje:
Ez minden csak nem kánaán!Kissé érthetetlen számomra ez az egész,tankolásra meg egyéb költségre mindig van lóvé valhonnan,csak a fizire nincs.Most egy cég vagy haloklik,és csődbe megy,vagy működik normálisan.Ezek sz arháziak. De bezzeg ha én nem fizetek be egy számlát időben akkor nyakamon az adóbehajtás meg még ki tudja kit nem küldenek rám.Szóval szenny ami ebben az országban működhet!Mert nem az a gond,hogy igy működik egy cég,hanem,hogy így működhet!!
2012. márc. 18. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!