Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Közlekedési baleset okozóját,...

Közlekedési baleset okozóját, miért mentik fel?

Figyelt kérdés
Közlekedési balesetet szenvedtem.A helyszinre nem hívtak mentőt.Másnap fájdalmaim miatt orvoshoz fordultam.Az autó totálkáros lett.A rendőrség nem a valóságot írta,kirótt 46.000ft.-ot és 2hónapra bevonta volna a jogosítványát az okozónak,de a bíró felmentette,makulátlan életviteléért és kisebb anyagi kár okozásáért.A kisebb anyagi kár 600.000ft.nem beszélve az elszenvedett fájdalmakért.A bíró önhatalmúlag döntött,engem be sem idézett,tőlem senki nem kérdezett semmit.Hol az igazság?Építési vállalkozásuk van,pénz nem számít.Pénzzel mindenkit meg lehet vásárolni.
2012. márc. 5. 21:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A balesetért büntetőjogilag felmentették az illetőt, de ha jól tudom, akkor polgári pert lehet indítani ellene az elszenvedett károk miatt.

[link]

2012. márc. 17. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!