A Berettyóújfalui Agip kúton miért olyan bunkó az összes eladó?
Járt már valaki ott?
42-es 44-es fűutak találkozásánál...
én sem tudom,
de ha nem tetszenek ők neked,akkor minek jársz hozzájuk ?
hisz van másik kút is bőven,
Én úgy általában nagyon kevés normális eladóval találkoztam eddig, bármilyen kúton. Nálam a mélypont a Shell-nél és a MOL-nál szokott lenni. :)
Az OMV-nél viszont aránylag normálisak voltak eddig, persze ott is van kivétel.
"Az OMV-nél viszont aránylag normálisak voltak eddig, persze ott is van kivétel."
Mondjuk ez igaz!
"én a shellt utálom,mindig tukmálják a rohadt super benzinjüket,"
Ez sajnos igaz. Biztos forrásból tudom, hogy alkalmanként sima 95-ös kerül a 'vépówer' tartályba is... Pénz beszél ugyebár.
Saját érdekükben remélem, hogy a shell vezetői leszoknak erről az erőszakos vépówer eladásról mert mindenki át fog szokni a fő konkurenshez az omv-hez.
(a mol-t mint hivatalos takony forgalmazó meg szót sem érdemel :) )
Nekem nem konkrétan egy kúttal, hanem az összes shell kúttal van bajom, ahol eddig jártam.
Mintha direkt bunkó alkalmazottakat vennének csak fel!
Ezt mindegyik sh. kúton eljátszották már velem: Bemegyek fizetni, nincs előttem senki. Erre a rágózós, méteres műkörmös, értelmes nézésű pénztáros kishölgy hátat fordít, és elkezd a barátnőjével / kollégájával / kolleganőjével traccsolni. Én meg némi várakozás után: ...khm... csókolom! Szeretném kifizetni a benzint, amit tankoltam. vagy ezek szerint nem olyan fontos?
Erre nagy duzzogva elvette a pénzt.
És ahogy írtam, ezt az összes eddigi kúton eljátszották már! Érdekes, máshol sosem!
Ezek miatt már 4 éve nem is jártam shell kúton.
De nem is tervezem.
Velem nem k*csögösködnek az Újfalui Agip kúton.
Amúgy ajánlom azt a kútot ami a Tesconál van, én ott tankolok általában. Vagy Szentmártonban a privát kútnál.
7-es vagyok.
Agipra váltottam, néha molhoz is járok, ha épp az esik útba.
Egyikkel sincs bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!