Van esetleg valaki, aki Bicskéről Pestre jár dolgozni autóval?
Figyelt kérdés
Most költözünk Bicskére és tömegközlekedéssel sajnos elég nehézkes és időigényes, így beszállnánk valaki benzinköltségébe, ha össze tudnánk egyeztetni.2012. febr. 26. 21:12
1/4 anonim válasza:
Én ismerem Bicskét és szerintem nem olyan nehézkes. Fél óránként megy fel vonat Pestre. Az unokatestvéreim közül 2 is naponta ezt csinálja és még egyikőjük se panaszkodott.
2/4 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy szó szerint Pestre gondoltam, tehát nem a Kelenföldi pályaudvarban merül ki az elképzelésem, hanem a Pesti oldalra gondoltam, azért nagyon köszi az infót! :)
2012. febr. 26. 21:37
3/4 anonim válasza:
keresgélj vagy hirdess az oszkar.com-on, ez is 1 teli kocsi rendszer és pont ezért jött létre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!