Jövő héten vizsgázok, és félek?
Figyelt kérdés
Jövő héten vizsgázom forgalmiból,és nagyon félek.Valaki vizsgázott az új rendszerrel?És hogy sikerült neki vagy valami tapasztalatot leírna?2012. febr. 25. 12:21
1/2 anonim válasza:
Vizsgáztam.
Annyi lesz a különbség hogy közúton kell megfordulni y ba. meg kapubejáróra tolatni. Ne parázz mert annál rosszabb!
Amúgy meg a szerencsétől is függ milyen birkák vannak az úton. Figyelj a szabályokra és ne foglalkozz azzal hogy a sok birka megy melletted.
2/2 anonim válasza:
kb s.z.a.r.j le mindent, csak a szabályokat tartsd be. nekem azt mondta az a r.o.h.a.d.é.k, hogy alapvetően jól vezetek, de akkor is be kell tartani a 30as táblát, ha k.u.r.v.á.r.a semmi életszerűség nincs benne.
én is paráztam egy kicsit. most legalább tudom, h mi a dörgés.
ismerek nem egy embert, aki elsőre átment forgalmin, de azóta kb 3 métert nem vezetett. ilyenkor bosszant, h megbuktattak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!