Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Sikeres elsősegélyvizsgát...

Sikeres elsősegélyvizsgát tettem, de elhagytam az elsősegély tanfolyamos kis papírt, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hamarosan vizsgázom, úgy tudom utána szükséges lesz arra a kis papírra. Ilyenkor mi a teendő?
2012. febr. 21. 22:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem kötekedés képen ,de mostanság divat azt a qrva cetlit elhagyni? Te vagy kb a 20. emberke aki ezt megkérdezi idén....
2012. febr. 21. 22:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tehetek róla ha szétszórt vagyok. Hidd el eléggé szégyellem, hogy sok mindent elhagyok!
2012. febr. 21. 22:42
 3/6 anonim ***** válasza:
De hogyan lehet azt elhagyni? Levizsgázol, hazamész és elteszed a többi fontos irat közé. Érthetetlen.
2012. febr. 22. 00:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Felhívod a vöröskeresztet, és megkérdezed hogy mi a teendő.
2012. febr. 22. 01:07
 5/6 anonim ***** válasza:

pótolják, de nem ingyen.

én sem értem miért nem lehet otthon azonnal eltenni. nekem is mondta a tanfolyamvezető fickó, h amint megvan a kis papír, spuri haza, és beletenni a jogsis dossziéba.

nekem együtt van minden. orvosi papír, elsősegélyes igazolás, számlák a tanfolyamról.

2012. febr. 22. 09:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Először is ha piszkáljátok nem lesz meg neki, másodszor is ki tehet róla, hogy szétszórt vagy ha nem Te? :) De ne aggódj, nincs pótolhatatlan dokumentum. A Vöröskeresztet hívd fel, sétálj be meséld el és kérj újat, biztosan adnak (főleg ha emlékszenek rád) esetleg fizetni kell érte valami minimálisat. Hajrá :)
2012. szept. 18. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!