Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha online csekkoltam be, (a...

Ha online csekkoltam be, (a budapesti reptéren) hová kell menni a kinyomtatott jegyemmel?

Figyelt kérdés

Részletesen minden írjatok le,kérlek,még nem utaztam repülővel.

Azt olvastam,hogy nem kell sorba állnom a check in pultnál,de akkor hová kell mennem a jeggyel?

Tulajdonképpen mindent tudni szeretnék hogyan megy,miután megérkeztem a reptérre.:)Köszi

2012. febr. 20. 17:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Bemész a reptérre.

Megkeresed a kijelzőn hogy mikor indul a járatod.

1 órával hamarabb ott kell lenned.

Utána a számot amit online kaptál és a személyidet előkészíted. Odamész a pulthoz ki lesz írva hogy honnan hová melyik járat stb. Ott a pultos általában álló hölgytől megkapod a rendes jegyedet.

Ott lesz mellette egy sor. Beállsz a sorba majd a biztonságiak átnézik csipogóval van e nálad fémtárgy szúró vágó eszköz. (Ne legyen) Az csomagod egy szalagra kell raknod. 2 csomagot vihetsz 1 sima jeggyel. a nagyobbat le kell adni meg lehet nálad egy kézi poggyász azt felviheted a gépre. (azt hiszem 30kg lehet a kettő)

Na szóval amikor meg röngenezték a csomagjaid akkor a kézipoggyászt visszakapod a nagyra kerül egy biléta azt majd csak érkezés után látod megy a raktérbe.

Így bejutottál a terminálra. egy váró féle hely van bár bolt jó drága minden és euróba van megjegyzem. Itt gyűlnek az emberek innen se ki se be. Utána a terminálból egy busz visz ki titeket a kifutóra a géphez. Felkell menni a lépcsőn és leülni arra a helyre ahová szól a jegyed. Nem variálhatsz! (Nem vonat!:)

A jegyeket a gépen fogják a sztyuardeszek kérni tőletek ,ami már teli lesz matricázva mire átadod.

Röviden ennyi.

Mikor leszálltok meg kövesd azt a tömeget akikkel utaztál. Figyeld meg mind egyből a poggyászáért megy. Egy szalagra mennek a csomagok onnan veszed el a tiédet.

2012. febr. 20. 20:56
 2/3 anonim ***** válasza:

A fogalmazási és helyesírási hibákért elnézésed kérem de már 2 sört beküldtem :)

Amúgy ha a terminált megtaláltad már egyértelmű lesz.

A biztonságiak olyanok mint a bíróságokon. csak itt a cipőd is elkérik a lábadról ennyivel szigorúbb. De ne ijedj ,meg nyomban visszakapod meg szőnyegen állsz addig is. Csak lukas zokni elég ciki :D ("És lehet hogy 15 kiló lehet a nehéz poggyász 5 kiló a kézi).. Erre már nem emlékszem annyira már több mint 2 éve utaztam repülővel utoljára. És a jegyed vagy 4x tuti elkérik míg följutsz a gépre.

2012. febr. 20. 21:09
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi.

csak 1 órával az indulás előtt?nem 2-3 órával előtte?

2012. febr. 21. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!