Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » 2. sikertelen forgalmi vizsga...

2. sikertelen forgalmi vizsga után mit tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Pénteken volt a 2. sikertelen forgalmim és már nagyon elkeseredtem miatta. Mind a kettő figyelmetlenségen múlt, de már az egész ügy kikezdi a pénztárcámat (az oktatóm szerint a minél több pluszóra a megoldás, én viszont nem tudom ezt finanszírozni tovább) Mit tudtok tanácsolni ilyen helyzetben? Jobb ha még most megyek 3.-ra vagy később? Hogyan lehetnék jóval figyelmesebb? úgy érzem hiába megyek el vezetni és vagyok órán semmit nem fejlődöm.. :S
2012. febr. 12. 16:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A harmadikat javaslom.

Térképezd fel az útvonalakat hol mire számíthatsz stb.

2012. febr. 15. 13:31
 12/17 anonim ***** válasza:

igazábol azt mondja egy oktató törvényileg szó kifejezésben ezt kell mondja ,lehetőségedhez képest forduljunk balra vagy jobbra vagy vissza szeretnénk fordulni.

mert ha azt mondom következő utca akkor balra már a baj én utasitalak ezt nem szabad kijelentő modban nem mondhat vozsgán ilyet .mert te mész utána és meg buksz és mondhatod haver te mondtad.

ezért ha következő behajtani tilos mész a másik utcához és ott balra igy tudják figyelsz -e és vezetsz -e normálisan .

2012. febr. 15. 15:45
 13/17 A kérdező kommentje:

confiance, az azért hogy gyilkos leszek elég durva. Lehet hogy szerinted szigorítani kellene, ezt alá is írom, de mind a kétszer olyan dolgon buktam ami nem jelentett veszélyt senkire, hanem hülyeség volt. (nem hiszem hogy bárkire veszélyt jelentene hogy bemegyek egy lakó-pihenőbe ha már van jogosítványom, csak kellemetlen) A kreszt becsületesen megtanultam, hiba nélkül átmentem, mégis gyakorlatban sokkal nehezebb alkalmazni a dolgokat mint elméletben. Ezt szerintem minden jogsis tudja, és akkor vesd rám az első követ ha még sosem csináltál hülyeséget. Egyébként most szigorították az egész forgalmi vizsgát a parkoltatások és egyebek terén is.

Alapértelmezetten kell egyenesen menni, aki előttem ment attól nem láttam a táblát... :S Ott rá kellett volna kérdeznem hogy merre megyünk, de mivel nem láttam előre, akkor esett le hogy olyan övezetben vagyunk amikor már elhagytam a táblát.

Mindenesetre beszéltem az oktatóval, rájöttem hogy szüneteltetni nem érdemes, mert akkor még a technikai részét is elfelejtem a dolgoknak. Beülök következő vizsgáig elég sokszor más tanulóhoz, így nekem is jó a dolog, mert tudok figyelni az ún. "buktatós helyekre". (és nem nekem kerül pluszpénzbe) Most már csak attól félek hogy vizsgán nehogy elstresszeljem megint az egészet :)

2012. febr. 15. 21:23
 14/17 anonim ***** válasza:

tudom mit szigoritotak.

mikor kezdtem elméletit akkor még movt rutin vizsga-kresz után mentem oktatóhoz 1 hétig nem kaptam kis papirt a petzválbol ,mert már nem adtak uj rendelet szerint sőt fényképemet is visszaadták,csak anyit mondtak sikerult 75ből-71 -el.

oktató mondta kiskönyv nélkul nincsen vezetés mert rendőr el kap bevonja az engedélyét,beultem csevegtunk elmondtam nem ma kezdtem a vezetést! erre na nézuk meg ,2 kör rutin pálya után azt mondta csatoldbe magad kivit forgalomba ,:)

az én óktatom is bukot tavaly a vizsgán ami minden oktatora vonatkozot magyarországon.

csak oktathat de nem vizsgáztathat!

mikor január 31én vizsgáztam ,ugy volt egy meg beszélt személy vissz ki,de az lefujta beteglett -hirtelen jött az elméleti oktatom jó fej,mondtam neki 1kérés ne nyulj bele, mondta ok tudja nem ma kezdtem.

7.50 vizsga izgazmas volt veszet taxis rám huzta sáv váltás stop tábla szar helyen olyan helyen ahol alig láttam be jönn-e kocsi parkolások y u 90 fokosak .és tud meg nekem hiába huztam vizsgalapot tételt:) fele utca rajta sem volt ! mert ahol parkolásokat csináltuk onnan eltértunk a papirtol és más felé mentunk már.

tudod nekem meg olyan oktatom volt aki felkészitet erre a behuzosra egyszer mutatót 1 utcát direct elvit arra nem szólt , érdekes modon a kocsik ugy vannak parkolva mint egy 2 irányu utcában,de ha jol meg nézed van egy parkoló kijárat és 1 behajtani9 tilos tábla meg egy kötelező haladási irány mind ez furán elhelyezve.

igaz megálttam és azt mondtam mgamban ez itt nekem szól elindultam jobbra---erre mondta 10 tanulobol 9 bemegyen egyenesen. és egy vizsga utvonal-itt 1 oktató nem szól mert kötelező haladási irányt mutat a tábla tehát neked követned kell.

és mondta nyáron nagyon nehezen látni a behajtani tilost mert lombozik a fa!!!!

anyit mondok ---- te vezezetsz nem az oktató ha hulye vagy buta ő baja,te vezetsz vizsga 60perc ,ilyen nincsen mikor mondják lehetőségedhez képest forduljunk balra-erre te fordulsz és buksz-te vezetsz nem ő mondta te itt balra . mindig nézd a táblákat mikor vezetsz.

valós életbe azt mondja neked apud forduljbe balra az arany jános köbe- erre te már fordulsz az első utcán ????nem ha nem ott amit mondot utcán fogsz.

eddig saját hibádon buktál nem vagy tájékozot,én szét fagadtam az oktatókat meg neten kérdezgetem ,,mert nem akartam bukni,minden elsőre ment.

2012. febr. 16. 08:09
 15/17 A kérdező kommentje:

örülök hogy neked meglett minden elsőre, mert már elég idegesítő hogy ennyi pénzbe kerül. megkértem az oktatómat, igen, hogy hol vannak ilyen buktatós helyek, de sajnos nem mutatta meg mindegyiket. És igen, nekem is eltértek a vizsgaútvonaltól, hiszen az csak tájékozódási pontokat ad, azt nem írja hogy merre menjek, ezért is küldtek elsőre a beugratós helyre.

Nézd, én tudom hogy az én hibám volt, de mondjuk apum nem is fog ilyen helyekre vinni, hogy jót röhögjön a markába hogy a kis hülye tanuló bedőlt, 11000-ért meg pluszórákért.

A rutin még évek múlva jön, de ahhoz arra lenne szükség, hogy meglegyen a forgalmim. csak dühítő hogy ilyen rendszert élünk, ahol az a cél hogy minél jobban legomboljuk a tanulót (mellesleg van több olyan ismerősöm aki ismerte a vizsgáztatót és akármilyen böszmeséget csinált - konkrétan záróvonalat lépett, szembement a forgalommal - nem buktatják meg.. ez Magyarország)

Én a vizsga jogosságával ennek ellenére sohasem vitatkoztam, (mert tisztában vagyok vele) inkább próbálok fejlődni. :)

2012. febr. 16. 21:18
 16/17 anonim ***** válasza:

vitatkozni nem szabad ez tény!

bármi van példa: gyalogos átkelő gyalogod integet neked gyere már!le mondot elsőbségéről.

1 te meg bizonyosodol nincs veszély, 2 kijelented vizsgabistosnak gyalogos lemondot elsőbségről erre mondja mehetsz vagy rendben .

épen ugy mint mikor mondják,forduljunk be itt...te kijelented ez egy behajtani tilos példa vagy zárovonal van ...te kijelnted itt befordulni nem lehet igy ha mondják te védet vagy meg teszed.

..................................de ez sem tutti megoldás.

a jobb ha te nézed táblákat értelmezed és ha oktatód egy szar akkor cseréld le, lehetőségedhez képest forduljunk balra TE VEZETSZ OTT FORDULSZ BE AHOL LEHET NEM AZ ELSŐ KANYARBAN !

2012. febr. 17. 08:18
 17/17 anonim ***** válasza:
jah nekem okmányirodával egyutt 110 000 volt.mindenestől...jó suli---jó óktató...
2012. febr. 17. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!