Úgy gondolom sikerült traffipaxszal bemérni. Mennyi idő múlva szokott jönni a büntetés?
Háát attól függ hol fényképeztek le.
2-6 hét általában.
Ha óra szerint nem volt több, mint 70, akkor lenne esélyes, hogy még megúszod. Jellemzően 68-ra állítják a traffit, az órák meg sietnek kicsit szal 70-ig okés szokott lenni.
Majd légy szíves írd meg, ha van valami fejlemény, kíváncsi vagyok a fotóra. (rajta lesz, hogy mennyitől mértek)
17:25 : köszönöm a választ
18:10: Lol, és ha 170-nél lenne zöldhulám, akkor 170-nel csapatnál városban. Gratulálok!
Próbálom levezetni a "színvonaladon", hogy megértsd: A lámpák körbe, CIKLIKUSAN járnak. Ha majd lesz jogsid (vagy néha vezetsz olyan helyen, ahol egymás után több lámpás kereszteződés is van) akkor majd rájössz a szó jelentésére.
Ha 170-el el lehet érni a zöldhullámot, akkor el lehet érni kb 120-al is, 70-el is, és 20-al is. De 50 km/h-val nem. Ez az eset akkor áll fent, ha a piros----zöld közötti várakozási idő 60 mp.
Szóval, kérdésedre válaszolva, hiába van 170-nél zöldhullám, nem, nem csapatnék annyival. Egyébként 70 a városban 4 sávos úton nem sok, pláne ha legalább 2,5-ös diesel "szörnyet" vezetsz,szinte 5-ös alaphangon. Nem tudom vezettél-e már 500 fős falun kívül, persze a jászságban meg egyéb vidéki helyen 30-40-el megyek én is hála a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-nek, és az életveszélyesen közlekedő embereknek.
18:13:Lehet igazad van, nem próbáltam, de ha az előbbi példát nézzük, akkor elég oda a 70 km/h is (egyébként tényleg elég, sűrűn járok oda, csak ugye a sok autó miatt természetesen lassabb vagy, de Stadionokat leszámítva ott is szinte zöldhullám van)
Egyéb: Ember, stilisztika?
19:01: Ha tényleg érdekel, megírom, köszi a választ.
Pozitívakat adtam, a 2 másik választ nem tudom, hogy rosszindulat szülte-e őket, vagy a tudatlanság. Őket majd pontozzák mások.
18:10 vagyok.
Látom, nem sikerült a lényeget megértened. Vagy csak nem akartad. Mármint hogy kutyát nem érdekli, mennyivel lehet menni, hogy meglegyen a zöldhullám. Ha 50 a megengedett, akkor kutya kötelességed 50-nel menni, és nem kibúvókat keresgélni a gyorshajtásra.
Mellesleg nem értem a problémádat. Egy 2.8-as tudbódízelt vezetek, és még soha nem okozott problémát, hogy betartsam a sebességkorlátozást. A 2.8-as "szörny" is tud 50-nel haladni. Ha neked ezt nem sikerül megoldani, akkor tépd szét a jogsidat.
17:03, alias 18:10 részére
Ki mondta, hogy keresem a kibúvókat? Ha valaki meggyilkol valakit, és megkérdezik miért tette, akkor vagy válaszol, vagy nem.
Megmondtam, miért mentem gyorsabban, ha a rendőr megállít, akkor lehet neki is elmondom, miért "vagánykodok" 70-el négysávos úton, de nem kezdek taknyon csúszva könyörögni, hogy ne büntessen meg. Persze reagálok a hozzászólásodra, bár látom, közöd nincs a témához okoskodáson kívül, mert ahogy előadod, soha nem büntettek meg téged, kívánom, ne is legyen így.
Látom, nem sikerült a lényeget megértened. Vagy csak nem akartad: te feltételeztél rólam valamit, arra reagáltam, hogy nem, nem csinálnám (170-el városba, le is vezettem miért, bár egy fizikus biztos más számokat mondana utólag átgondolva)
Mármint hogy kutyát nem érdekli, mennyivel lehet menni, hogy meglegyen a zöldhullám: Akkor én egy kutya vagyok, ezt a részt nem fejtem ki bővebben, csak ha nagyon szeretnéd, de azt más fórumon majd.
Ha 50 a megengedett, akkor kutya kötelességed 50-nel menni, és nem kibúvókat keresgélni a gyorshajtásra: nem kibúvót keresek, csak feltettem egy kérdést (amire még mindig nem tudtál válaszolni,csak trollkodni). Az a magán problémád, hogy ha valaki megkérdezi, mennyi az idő, azt hiszed, le akarja lopni az órád.
Mellesleg nem értem a problémádat. Egy 2.8-as tudbódízelt vezetek, és még SOHA nem okozott problémát, hogy betartsam a sebességkorlátozást. A 2.8-as "szörny" is tud 50-nel haladni: Persze, tud 10-el is, 20-al is. Ki mondta, hogy nem tud? Teljesen más dologra akartál beszólni, nem? (karóra effektus)
Ha neked ezt nem sikerül megoldani, akkor tépd szét a jogsidat: :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!