Nekem B kategóriás jogosítványom van 7 éve! Szeretnék C kategóriás jogosítványt! Mennyi lenne ez? Van munkalehetőség?
A C+E kategória orvosival, pávval, GKI-val, sofőrkártyával olyan 400-450 000.
A C az olyan 290 000 körül lehet. Kezdő jogsival szerencse kell, hogy felvegyenek.
De ha tartálykocsit szeretnél vezetni Szükséged van ADR vizzgára is az olyan 80 meg ha emelőhátfalas a gép akkor könnyűgépkezelő is kell hozzá.
Én is beleugrottam ebbe de egy igazi pénznyelő. ráadásul a Gki csak 5 évig érvényes aztán újra le kell vizsgázni belőle.
A Csupasz C jogsi az olyan 250-300E között van.
De Ehhez kell még a GKI képesítés mert addig nem szállíthatsz semmit az ország területén max magadnak saját teherautóval vagy a hadseregnek. Szóval ezt a rendőr ugyanúgy kéri mint a jogsit. A GKI az olyan 140-200e körül jön ki a megszerzése.
Az E kategória az 150-200e ből lehet kihozni.
Van egy rakat vizsga. Műszaki Bü vizsga Tűzvédelmi Balesetvédelmi forgalmi rutin. Sok vizsga van több mint B-n És komolyabban foglalkozik a szerkezetismerettel. Szinte már autószerelő szinten.
Sok időt pénzt vesz igénybe egy C jogosítvány megszerzése.
Az még a feltétel hogy B jogosítványnak több mint 2 évesnek kell lennie.
Erre jön még a sok sallang a kártyák kiváltásának is darabja vagy 6ezer van belőle 3. meg a Páv 3 vizsga ami 8e Ft plusz az utána járkálások költségei.
Ne írjatok már ilyen hülyeséget légyszi!
Milyen 300 ezer forint a C jogsi? 2005 be csináltam 130 ezeré cakk pakk és nem buktam meg!
A buszos jogsim volt 160 ezer 2008 ba!
Olvassátok el az autósiskola honlapját!
Majsai Autósiskola KFT!
Nem hazudnak náluk az árak tényleg annyi amennyiért hírdetik magukat adjátok össze a tanfolyamot meg a vizsgadijjakat!
145700.- ft ra jött ki a C és teljesen reállis én nekem 2005 be volt 130 ezer!
Ki lehet számolni a Majsai jó iskola náluk csináltam a C,D,E kategóriámat! Meg a szakvizsgáimat barátságosak és baromi rendesek az oktatók is! :)))
300 ezeré a sárkányrepülős jogsimat csináltam azért durva is lenne egy C jogsi 3 kiló lenne! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!