Repülőgép imádó vagyok, van aki szereti a repcsiket? Esetleg pilóta?
Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 16:49
1/13 anonim válasza:
Én szeretem, de nem vagyok pilóta.
2/13 anonim válasza:
Én is szeretem őket,de csak szimulátorban pilótáskodom
3/13 anonim válasza:
imááádom őket:Dszerettem volna vadászpilóta lenni..csak hát nagy baj volt hogy lány vagyok:( De most is az ország legtöbb repülőnapját látogatom:D
4/13 anonim válasza:
Én is szeretem, és remélem hogy pilóta is leszek:D
5/13 anonim válasza:
Igen én is szeretem, de én csak szerelem őket.
6/13 anonim válasza:
Én szeretem őket, de sajnos csak szimulatorban repulok veluk, esetleg utaskén. Szenvedélyem a rapülők.
7/13 anonim válasza:
én is imádom a repcsiket, a szenvedélyem. és lány vagyok:)
8/13 anonim válasza:
Én lány vagyok, és IMÁDOM ŐKET!!!
kívűről fújom a magyar flottát is, és ha elszáll egy a házunk felett, már fütyülöm hogy malév boeing 737-600 NG utazósebesség...
pilóta akarok lenni, igyekszem bekerülni majd a nyíregyházira, itt lakok a reptér mellett, de pénzünk nincs igazán. hat éves korom óta gyűjtöm a pénzt, hátha összejön valamennyi. a pilótáskodás nem elitkedés.
9/13 anonim válasza:
Én is imádom a repülőket és ha minden jól megy akkor jövőre kezdem a pilótasulit. :)
10/13 anonim válasza:
Azért örülök, hogy vannak lányok rajtam kívül :DD
ami meg engem illet, 1-2 év, és (ha anyagilag összejön) mehetek is PPL képzésre ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!