Zűr az m7esen! Megállítottak ittasan jogsi nélkül, m7en
kapcsoltak le. Mire számíthatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Körülbelül egy hónapja egy szürke volkswagen passat típusú szgk.-val mentem (volna) Keszthelyről Budapestre. Az m7en haladtam a 80as km-nél lévő agip kútra bementem és ott ittam egy gyors sört..Egyedül mentem.. A kutas gyerek felirta a rendszámom és nem telik el 3perc 190-220között haladhattam,siettem, a gyorsìtó sávban mikor mögöttem megláttam a rendőrautót amin ment a villogó de a szirénát nem kapcsolta be.. Visszalassítottam 130-140re ugye a megengedett körülire ekkor elémjött az anyósülésen lévő rendőr mutatta hogy kövessem.. Levezettek a legközelebbi pihenőhöz,igazoltattak,kibukott h nincs jogsi,szondát fujattak ahol 0,98at fùjtam..utàna aztmondták hogy ott kell hagynom a kocsit és bilincsbe kurtak és bevittek a siófoki rendőrkapitányságra..ahol egy másik szondát kellett fújnom és 0,96jott ki..Ezt nem tudom h sok vagy kevés,azt tudom h bűncselekmény 0,8felett!! Mivel nekem pár éve már vették el a jogosítványomat akkor 2,4volt az első vérvétel a második 2,6 (csutka részeg voltam és beledurrantam egy pirosnál szabályosan várakozó skoda fábiába..senki nem sérült csak legfőképp az én kocsim eleje).. Akkor másfél évre elvették valamint utánképzés +100.000ft rendőrségi perköltséggel együtt.. Azt a másfél èvet én kivàrtam addig nem vezettem se motort sem pedig autót. Nem raktam le az utánképzést azaz ez az eset jogsi nélkül történt..Kiküldtek egy határozatot kb 20napra az eset történte után h jogsi nélküli vezetésért 3honapig nem rakhatom le az utánképzést,valamint 30.000ft pénzbüntetés.. Akkor ennyi?!?! Mert úgy tudom egy ügyben csak egy határozatot hozhatnak?! Szó sem esett a határozatban az ittas vezetésről.. A pénz ki lett perkázva,szerintetek az még lehet külön vagy mi van?? Előre is köszönöm ha végigolvastátok nem épp rövidre sikerült kis történetem...
Nem bemértek de eggyüttműködő voltam és az egyik fiatal zsaru mondta h a kutas hívta őket mivel ilyen szinten kapcsban vannak... és nem én vok az egyedüli ilyen aki kuton sör majd kocsi..Mikor láttam h mögöttem jönnek a rendszám és a kocsi alapjàn jöttek.. ez van..
2011. dec. 31. 17:30
12/19 A kérdező kommentje:
Mellesleg én nem menekültem hanem együttműködtem ennyi..Az eredeti kérdésre kérnék választ,köszönöm.. Nem azt kérdeztem hogy idióta avagy barom vagyok hanem a hivatalos jogi vonatkozások valamint törvény szerint erre vonatkozó, hatályos jogszabályok tekintetében az esetemre vonatkozó aránylag pontos,részletes megfogalmazást!.. Kössz.
2011. dec. 31. 17:36
13/19 anonim válasza:
Hülye barom de most tényleg!
Pénzbírság? Jogsi nélkül száguldozik 200al, iszik és ráadásul visszaeső. Inkább kötelet a nyakadba.
2011. dec. 31. 18:18
14/19 anonim válasza:
Remélem el fogják kobozni a személygépkocsidat!
Balesetet már okoztál. Empátia nincs, másra való odafigyelés sincs.
Én inkább megdicsérném a kutast, mert helyesen cselekedett.
Vérmérséklet - ugye tudod?
Ja azt ne várd, hogy valaki is segítsen rajtad, azért ennyire nem ment el, mi nekünk a józan eszünk, hogy téged, illetve a hozzád hasonlókat támogatjuk. Mi nem veszünk részt bűncselekményben, illetve nem világosítunk fel, bűncselekményben részt vevőket! Ez nem a mi hatáskörünk!
2011. dec. 31. 21:37
15/19 anonim válasza:
fake
2012. jan. 1. 00:40
16/19 anonim válasza:
Ha nem kamu kérdés, akkor megérdemled, hogy örök életre elvegyék a jogsid! Nem akarok ilyen emberekkel találkozni az úton! Felháborító!
2012. jan. 1. 05:05
17/19 anonim válasza:
1 sörtől nem fújsz 0,98-at...
Mint visszaeső, remélem pár hónapra becsuknak, és a leendő cellatársad gyerekét egy részeg ámokfutó gázolta el, ő meg azért ül...
2012. jan. 1. 13:07
18/19 anonim válasza:
".......bilincsbe kurtak és bevittek a siófoki rendőrkapitányságra........"
bírlak vazeee!
aZONBAN ITT NEM EGY ÜYG VAN, HANEM KETTŐ. Az egyik a jogsi nélküli szbsértés és a másik a bűncselekmény
2012. jan. 1. 15:46
19/19 anonim válasza:
ne szívd melre ezeket a barmokat. Jó csávó vagy. A rendőr is köcsög. A kutast meg ki kellett volna lesned, hogy milyen kocsival jár dolgozni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!