Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Budapesti segítség kéne pls...

Budapesti segítség kéne pls valaki?

Figyelt kérdés

egyetemisták parkja,és az info park környékén a XI. kerületben szeretnék albérletet.

Tudtok mondani oldalakat ahol szét tudok nézni? vagy linkelni párat?

kb 40 körül szeretnék, garzon is lehet.

(kiadó szoba nem érdekel)

köszi :)

23L

2011. dec. 30. 19:09
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

De Google a barátod cica:)))

2011. dec. 30. 23:45
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi a választ 2. válaszoló, megy a pont érte.

1 válaszoló a te válaszodat is értékelem egy szép piros mancsal :))

google ba még nem néztem szét, gyorsba kiírtam és mentem tovább.

Vidéken van házunk, 19 millióra becsülték fel, csak nem megy könnyen az eladás a válság miatt, nekem meg munkám telephelyét áthelyezték, Pestre, és gyorsba fel kell cuccolnom ideiglenesen.

Eladjuk, tesómmal felezünk Utána majd veszek sajátot.

...

2011. dec. 31. 12:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Szívesen:) Nem bántásból írtam, de ha oda beírod találsz egy csomó oldalt, ami ezzel foglalkozik. Hát az nem is megy könnyen... Eléggé haldoklik a lakáspiac. De sok sikert az eladásához. Viszont, ha rövid távra tervezed az albérletet, akkor mindenképpen azt javaslom, hogy valami kis 1szobásat vegyél ki olcsón, hogy ne kelljen sokat fizetni. Gondolom úgyis egyedül leszel, neked meg elég:)
2011. dec. 31. 17:39
 4/4 A kérdező kommentje:

nem haragszom, csak az első válaszoló volt trágár, de el is távolították XD

kis garzonokat nézegettem eddig, pár hónapra megteszi, felhívtam egy számot és ingatlan ügynökség vette fel, akik kínáltak többet, majd személyesen felkeresem őket és megmutatják mit mennyiért hol tudnak, fotókkal dokumentálva hogy ne keljen rohangálnom. 35 ezertől től megy felfele az ára több százezerig :) annyit mondtak.

2011. dec. 31. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!