Melyik a jobb, a Boeing vagy az Airbus?
Figyelt kérdés
2011. dec. 26. 19:57
11/15 anonim válasza:
"és a teljes számítógépes vezérlés, és digitális kijelzős pilótafülke miatt."
Szerintem te leragadtál a 747-100-nál Boeing téren...
12/15 anonim válasza:
Mindkét cég nagyszerű gépeket gyárt, de hát manapság már nem nagyon lehet rosszat gyártani. Mindkettőjüknek volt kevésbé sikeres, és igazi telitalálat gépei, és ez feltehetően így lesz ezután is.
13/15 anonim válasza:
Airbus-t kedvelem, 10-szer repültem Airbus A320-al,mindig olyan simán tették le,hogy nem lehetett tudni mikor értünk földet pontossan! :)))) Ès tetszik,hogy a kabinban is lehet tudni,mikor nyiltak le a futóművek,amikor dübörgő hangok jönnek futóművek felöl, és hirtelen egy biiip hang a kabinból, az Airbus A320-nak a legnagyobb gondja, hogy 10 évente egyszer beragad az egyik futomű... Vagy több! Imàdom az Airbust!
14/15 anonim válasza:
Mindkettõ jó, de a Boeing szimpibb.Az Airbusban irritál, hogy minden computerrel akarnak megoldani.Oké, persze kicsi a hibalehetõség, de én szívesebben rábízom az életem két emberre, mint néhány tucat számítógépre.Amúgy én visszasírom a régi orosz gépeket, nagyon hiányzik a jó öreg Tu154-es :(( szerintem azok voltak az igazi Repülõk a maguk zajosságával és kerozinfalásával.Ma már sajnos nem repülnek, szóval ha választhatnék, a 737-esre tenném a voksomat.
15/15 anonim válasza:
Én az Airbust szeretem jobban mert a pilótafülkébe picit több hely van a lábadnak mert a Boeingeken ott van a botkormány meg én Airbuson szeretnék pilóta lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!