Ryan kérdése:
M1 felől M5 re szerda delután 2 körül melyik a jobb útvonal M0 vagy Lágymányosi esetleg Petőfi híd?
Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 13:24
1/11 anonim válasza:
Én minden időpontban kerülöm a déli M0-t... A Lágymányosi híd jó megoldás lehet, az Egér-út felől közelítve.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem sűrűn járok arra csak hallottam hogy az M0 nem egy jó választás. Köszönöm
2011. nov. 25. 13:46
3/11 anonim válasza:
Hát az M0 az egy jó nagy zsákbamacska, kihagynám.
4/11 anonim válasza:
Az M0 mindenképp egyszerűbb, meg gyorsabb is, de ha épp van valami baleset, elakadt autó, akkor elég gáz tud lenni. Ha bevállalod a kockázatot, akkor inkább a M0-t javaslom, pláne du.2-kor.
5/11 anonim válasza:
Ha nincs baleset, akkor M0, ha van akkor minden más gyorsabb :)
Az M1-en halgass rádiót ( bekapcsolt TA/TP ) mellett, ott mindig bemondják, ha gáz van. Ha nincs akkor mehet az M0.
6/11 anonim válasza:
Ami persze semmit nem jelent, mert előtted 500m-re ugyanúgy lehet bármilyen baleset/elakadás :)
7/11 anonim válasza:
Igen, de az lehet a városban is. Ennyi erővel menjen vonattal. :)
( de ha lehal egy tehervonat a déli vasuti összekötőn az előtted lévő térközben, és a fradiban nincs szabad gép, az ugyanúgy csöcs.. ne menjen sehova .. ).
8/11 anonim válasza:
Jó persze csak ha a városban van bármi előtted, sokkal nagyobb esélyed van kikerülni, mint a 0-on, ahol se előre, se hátra... Még egy záróvonalon illegális megfordulás is necces, mert vannak kanyarok, és 100al száguldó autóknál én nem biztos hogy nekiállnék csak úgy forgolódni...
9/11 anonim válasza:
Azért megnézem, a nulláson te hogy fordulszu vissza záróvonalon, amikor középen végig beton elválasztó elemek vannak lerakva :)
10/11 anonim válasza:
Ja jó ezt nem tudtam, látszik sűrűn járok a nulláson :P szökőévben egyszer. Ha parkolni akarok akkor nem megyek ki olyan messzire....
Nincs egy olyan szakasz ahol csak sima záró van? Rosszul emlékszem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!