1 km-ert hány perc alatt lehet megtenni gyalog?
A hivatalos gyaloglási sebesség 4 km,/óra.
Ha sietsz, max 7-8 km/ órát lehet teljesíteni, de ezt 3-4 óránál tovább nem lehet szinten tartani.
A futás hivatalos sebessége 8km/óra.
Sziasztok,
én futok is meg gyalogolni is szoktam. Nekem egy kényelmes, de feszes tempó 6,2-6,5km/óra. Szerintem ha megnyomnám olyan 6,8km/h tartható lenne órákon keresztül is. Ez persze nem a séta. Az valóban 4-5 körül van. A 10 km/10 perc az inkább az erőltetett menet kategória.
Sziasztok ma én gps el lemértem pontossan 15km sétáltam 2:10 perc alatt( és még néha meg is átam h megnézzem jó irányba tartok e)
tere erdős kövesutas dimbes dombos minden vegyessen volt.
7.5 nagy lábbal megvan.
Én sem futottam csak az átlagos gyors sétám volt. (ugyan ez a táv ha fényképezöm velem lett volna 2km/ órára csökent volna XD)
6-os mi köze a 10 km-nek az 1hez?
7 perc alatt sietve meg lehet tenni, ha már kevesebb idő az műár inkább kocogás
100+kg vagyok.
Én sietek a vonatra és 1,4 km-t ír a google térkép.
Szóval a vasútállomásra az iskolától 1,4 km-t sietve (persze sétálva) 16-17 perc alatt csinálom meg.
A mai napon pont fogunk futni az iskolában 2 km-t.
Ha 1,4 km-t 16-17 perc alatt sétálok le akkor 2 km-t mennyi idő alatt sétálhatok,kocoghatok, futhatok le?
Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!