Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mivel "jutalmazna" a rendőr...

Mivel "jutalmazna" a rendőr ha azon kapna rajta hogy autóval szánkót húzok rajta ülőkkel együtt?

Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 20:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha földúton húzod akkor szerintem semmi kül..vagy parkolóban.
2011. dec. 20. 01:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Engem húztak autóval már, és leestem. Inkább hagyd ki szerintem.
2011. dec. 20. 02:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Néptelen dülőúton ami belátható ,ha jön másik kocsi messziről látni, ott lehet csinálni,ott normális rendőr nem is szól. Közúton aszfalton,olyan helyen ahol sok a beláthatatlan keresztutca ,na ott nem.Szerintem utobiért a rendőr is leránt egy 10ezressel és jogosan.
2011. dec. 20. 14:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Régen kiskoromban minden télen mentünk így, semmi bajom nem lett. De mi csak a földutakon mentünk :D arra nem járt kocsi.:D
2011. dec. 20. 14:32
 15/16 anonim ***** válasza:

12-19 23:04

Amit Te feltettél videót, az nagyon durva, életveszélyes. Forgalmas úton így végig menni, száguldva, hóban,csúszós úton, úgy hogy közben jönnek szemből és a srác többször majdnem kisodródik. Ez felelőtlenség. Biztos nagy adrenalin pumpa, de ez nem normális... (Miközben néztem arra vártam, már, hogy vége legyen, vajon mekkora sebességgel ment az autó? jól tippelek egy 70-80-al?

Viszont, ha olyan helyen csinálják, ahol nincs forgalom, azt elhiszem, hogy jó móka lehet:) Azért még egy rendőr (jófej) sem szólhat nagyon... Viszont az előbbiért a videóban, minimum pár év börtön szerintem, meg egy csomó pénzbírság, jogsi elvétele stb.

2011. dec. 31. 14:51
 16/16 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, ja, és nem ekkora sebességgel persze.
2011. dec. 31. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!