Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ittas vezetés. Nem szép...

Ittas vezetés. Nem szép dolog, de megtörtént! Kb mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Véralkohol 1 alatt, személyi sérülés nem történt, magán-közvagyonban nem tettem kár, soha semmilyen ügyem-kihágás nem volt. Mennyi időre veszik el a jogosítványt? Kb mennyi a pénzbüntetés? Erkölcsim ugrott? Mikor kapok értesítést? Ha valaki jártas eme szégyenletes témában(nyáron szigorítottak ha jól tudom)kérem pár sorban írja le...
2011. dec. 7. 05:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha nem tudtok enyhítő körülményeket, akkor nem sokat tud az ügyvéd segíteni, de mindenképpen kérdezd meg mit ajánl, mit tud segíteni, azzal nem vesztesz semmit...
2011. dec. 11. 04:13
 12/14 A kérdező kommentje:
nem voltam soha büntetve...1db tilosban parkolásom volt összesen. ez már annak számít?
2011. dec. 11. 18:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Azt mindenképp figyelembe veszik, hogy voltál e már büntetve, persze jó ha beleírod te is majd. De, először el kell dönteni, hogy fellebbezést vagy kérelmet nyújtasz be. Ha elismered, hogy szabályosan intézkedtek ellened, akkor a kérelemnek van értelme, hogy csökkentsék a bírságokat. De mindenképp keress fel egy ügyvédet,jobb ha ő intézkedik helyetted és biztos sokkal több enyhítő körülményt tud keresni.
2011. dec. 12. 07:47
 14/14 anonim ***** válasza:
jah és azt a tilosban parkolást nem hiszem, hogy figyelembe veszik...
2011. dec. 12. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!