Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szoktatok felvenni stoppost?

Szoktatok felvenni stoppost?

Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 12:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

#6, kedves hogy aggódsz értem. :)

A stopposok elég kis része veszélyes, én legalábbis ezt gondolom. Kik szoktak stoppolni? Legtöbbször akik lekésték a tömegközlekedést. Pár személy aki beugrik: fiatal tanárnő aki így spórol (Bp-Szombathely között), fiatal párocska vasárnap hajnali 6-kor, szombat kora délután hosszú hajú, bőrdzsekis srácok (amilyen én is voltam tizenévesen), hajnali kettőkor hazafelé gyalogoló vasutas..

Nem szabad annyira bizalmatlannak lenni. Ennyi erővel a stoppos is félhet, pl. én hallottam már autósról, aki stoppossal a fedélzeten szándékosan fának hajtott, mert nem akart egyedül öngyilkos lenni.

2011. dec. 2. 21:56
 12/20 anonim ***** válasza:

"A stopposok elég kis része veszélyes, én legalábbis ezt gondolom."

Ez igaz, csak ha te a 100-ból pont azt az 1-et fogod ki?

2011. dec. 3. 11:23
 13/20 anonim ***** válasza:

Ezt hívják bizalomnak. Ha nincs benned a többi ember irányába, akkor nincs. :)

2004 óta van jogsim, eddig még (kopp-kopp-kopp) nem ért negatív élmény, pedig elég gyakran veszek fel stoppost.

2011. dec. 3. 11:43
 14/20 anonim ***** válasza:
Ez így is van, ezzel én is egyet értek. Csak hát a bizalom egy idegen ember iránt azért elég merész dolog.
2011. dec. 3. 11:58
 15/20 anonim ***** válasza:
Régen a 90"években megszokott volt stoppolni.Én rendszeresen stoppoltam és katona koromban is rendszeresen éltem ezzel a lehetőséggel.Ma már nem mernék stoppolni.
2011. dec. 3. 13:34
 16/20 anonim ***** válasza:
Kedves #15, te képviseled a keresleti oldalt, eddig csak a kínálatról volt szó. Miért nem mernél stoppolni?
2011. dec. 3. 15:15
 17/20 anonim ***** válasza:
Ifjú koromban bátrabb voltam.Már nem ülnék be autóba idegen mellé.Lehet,hogy egy őrült,vagy egyszerűen csak sz@rul vezet.Gyakorlatilag a vezető kezében van az életem.Volt olyan,hogy felvett a laktanya előtt egy menő-manó és az 1 órás távot Budapestre kb30 perc alatt tette meg.Majdnem kisodródtunk,ütköztünk.Akkor ez viccesnek tűnt,ma már nem nevetnék rajta.
2011. dec. 3. 15:53
 18/20 anonim ***** válasza:
Ez igaz, de minden közlekedési eszközre ami nem kötöttpályás. Igazság szerint én is elég jó tempóban szoktam közlekedni, eddig a stopposok közül egy valaki adott hangot a nemtetszésének, egy német kiscsaj akit kb. 20 km-es távon vittem. Csak annyit kérdezett, hogyha a kör alakú, piros szegélyű táblán 70 van, akkor Magyarországon miért közlekedik az egész autósor 110-zel.
2011. dec. 3. 16:16
 19/20 anonim ***** válasza:

Én szoktam felvenni ha nem züllött alak stoppol...

Úgy vagyok vele hogyha elakarná valaki lopni a kocsit akkor arra 100 másik megoldást is találna valaki nem stoppolást.

Persze brancsba állnak kettőnél többen akkor nem veszem fel őket. Vagy ha esetleg olyan a helyen állnak hogy jól elrejtőzhetnek még emberek akkor se állok meg igazán.

Úgy vagyok vele több félnivalójuk van a stopposoknak mint nekem.

Nőknek kifejezetten nem ajánlom a stoppolást a mai világban. Van egy jó oldal az a neve telekocsi.hu ott aki egyfelé megy az beírja az uticélját és ha megy arra valaki akkor megtudják beszélni a témát.

2011. dec. 9. 10:42
 20/20 anonim ***** válasza:
Egyszer régen stoppoltam a dalbeli 67-es úton a gyenge hétvégi forgalom miatt. Ez nemcsak a buszra, hanem az autóra is igaz volt. 5 percenként jött egy. Szerencsére felvettek. Bár gyorsan mentünk, 80 helyett 100-zal, de a kanyarokban kellőképpen lassítottunk, ebből látszott, hogy rutinos a sofőr (középkorú férfi) és nem száguldozó.
2011. dec. 9. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!