Komolyan sokszor felmegy az agyvizem, hogy milyen pózban álló autókat látok. Akkor meg pláne, ha az öt házzal odébb lakó a mi házunk elé parkol, de úgy, hogy az autó hátulja elfoglalja a fél utcát (egyirányú, szűk utcában lakunk), ráadásul beáll középre, hogy se elé, se mögé ne férjen el senki. Nem csak az idősebbek csinálják ezt, hanem fiatalok is és észre se veszik magukat. És nem is bunkóságból csinálják, mert amúgy kedves emberek (legalábbis az utcában lakók), csak simán bénák.
Nekem alig egy éve van jogsim és szerintem szépen tudok parkolni. Mindig közvetlenül a fal mellé állok és egy helyet foglalok el. Ha én meg tudom csinálni, akkor más miért nem? Csak addig tudtak parkolni, amíg levizsgáztak és utána elfelejtettek mindent?
2009. máj. 12. 10:30
1/10 anonim válasza:
Nekem sem mindig sikerül a parkolás. :)
Nagyrészt hajszálpontosan beállok a parkoló közepére, merőlegesen a járdára, de van úgy hogy elbénázom, aztán vagy ferde lesz (de még egy parkolóhelyen belül), vagy sikerül két parkolóhelyet is elfoglalnom úgy, hogy az autó közepe a parkolóhelyeket elválasztó vonalon áll. Ha kevés a parkolóhely akkor persze kijavítom, nem foglalok el két helyet, de ha közvetlenül mellettem van 10 üres hely, akkor hagyom a francba, jó lesz úgy is...
2009. máj. 12. 10:38
2/10 anonim válasza:
Na ez jó kérdés volt,nekem tegnap úgy parkoltak éjjel elém,hogy a kocsim elejének nyomódott az ő hátulja,behorpadt a rendszámtáblám és nem ment előrébb.Persze kiállni alig tudtam!
2009. máj. 12. 10:39
3/10 A kérdező kommentje:
Pfff... Benyomta az autódat és nem csináltál vele semmit?
2009. máj. 12. 10:41
4/10 anonim válasza:
ÉN nő létemre előre nem tudok parkolni.Persze ez baromi ciki amikor nagy bevásárlás van,de ha előre állok be tuti hogy két helyet foglalok.Szegély mellett ugyanez a helyzet.Nálam ez tuti azért van,mert amikor meglett a rutin vizsgám és forgalomba vezettem,ott már csak a tolatásos parkolást gyakoroltuk.
2009. máj. 12. 10:52
5/10 anonim válasza:
Semmit nem tudtam csinálni,mert siettem.A rendőrségre legalább 1 órát kellett volna várnom,úgyhogy lemondtam :-(
2009. máj. 12. 10:58
6/10 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem mondtam, hogy mindent tudok. Csak jó volt az oktatóm és normálisan megtanított parkolni, de akinek nincs ilyen szerencséje, utána is megtanulhatna még valaki mástól. De bizonyára te is olyan keresztbe-kasul parkoló vagy, mindegy mit csinál a másik, csak a te autód férjen el, mi? Ha nem ilyen lennél, nem szóltál volna le. Azt pedig talán még fel tudom mérni, hogy egy helyet foglalok-e el a ház előtt és 30 centire, vagy 1 méterre állok a faltól. Még lány létemre is.
2009. máj. 12. 11:08
7/10 anonim válasza:
intelligencia kérdése, mert szerintem, aki risszul parkol le az látja , hogy mit csinált, aztán vagy átáll, vagy otthagyja... siethet is, meg lehet ideges volt amikor leállt. én 10-ből kb 2-szer tudom , hoygnem jól álltam le, de általában ki van számítva minden percem. ( 3 gyerekkel)sajnos ez van. én is bosszankodom, ha azért nincs hely, mert valaki középre állt. azért középre nem álltam még sosem, csak nagyon a szélére... :-(
2009. máj. 12. 11:27
8/10 anonim válasza:
Ezek a jóindulatú kérdések..:) Még senkivel nem fordult elő hogy egy nem valami ügyesen parkoló (a kerék a fehér vonalon a fésűben) csak úgy tudtál megállni ha te meg a másik fehér vonalra állsz? Ha elmegy a szerencsétlen pont úgy néz ki a dolog hogy te vagy a béna:) És lehet hogy aki elment s bénaságból állt be úgy.
Szűk helyre betolatok, mire visszamegyek előlem, mögülem az autók átrendeződnek, és úgy néz ki mintha én álltam volna úgy be hogy 2 helyet foglalok. Előfordul, nem?
2009. máj. 12. 12:51
9/10 A kérdező kommentje:
Jó, oké, teljesen igazad van. Akkor maradjunk a mi utcánkban lakóknál.:) Itt szépen el lehetne férni egymást mögött, csíkok sincsenek, mégis egymás "hegyén-hátán" áll mindenki.:)
2009. máj. 12. 13:06
10/10 anonim válasza:
Napokkal ez előtt én is feltettem egy ilyen jellegű kérdést. Szinte ugyanez a bajom nekem is. Bazze a parkoló mellett van garázsa, de este 18-17-ig ott parkol.... ez az enyhébbik eset. Én már ott tartok, hogy ha van hely a ház előtt csak ha nagyon muszály, akkor mozdulok el kocsival. Bevásárlóhelyeken pedig inkább gyalogolok, minthogy a "tömegben" valaki értelmesen beparkol, és rám nyitja az ajtót.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!