Ki hogyan mos autot?
Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 22:26
1/18 Fecc válasza:
Magas nyomású mosoval átmosom a kocsit,a kerekek mögött,a felni mindent,majd vödörbe öntök autó sampont,ezt habosra felengedem,szivaccsal átmosom az autót,majd is mét a magas nyomásúval leöblítem, végül szarvasbőr kendővel át törlöm az autót.
2/18 anonim válasza:
Én nekifutásból kirúgom a szélvédőt.
Bocsi ezt nem hagyhattam ki:) Egyébként én úgy szoktam, hogy tisztító folyadékot teszek egy vödör vízbe, szivaccsal áttörlöm, aztán egy vödör tiszta vízzel leöblítem. Ha rá van ragadva bogár, sár, akkor ott kicsit jobban megnedvesítem, főleg sárnál, és óvatosan szedem le, nehogy megsértsem a fényezést. Én így szoktam, de nem vagyok valami nagy szakértő a témába.
3/18 anonim válasza:
Elgurulok Veszprémbe a mosóba, ahol kb. 900 a teljes mosás. Adok egy 100-ast a srácnak és lemossa a gép. Szép!
4/18 anonim válasza:
Hát nagyon sz@r poén volt az a szélvédős, kihagyhattad volna.
5/18 anonim válasza:
IMO autómosó kecskemét!!
a legjobb, leggyorsabb
6/18 anonim válasza:
a telken, mosószeres víz, kefe, slag:)
7/18 anonim válasza:
Én nem mosok kocsit, de apám slaggal szokott közelíteni felé, és mindig van ott 2 nagyobb vödör, az egyikben tiszta a másikban mosószeres víz. Meg van nála kefe és szivacsok. Ja meg nem tudunk beállni a garázsba, mert tele van pakolva szóval az eső is sokat esik rá...
10/18 anonim válasza:
Legtöbbször kézi mosóba viszem, szeretek vele bíbelődni, csak ritkán viszem be gépi mosásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!