Mi van akkor ha nem tudom fizetni?
Tényleg.
De ha van bejelentett fizetésed előbb abból fogják tiltani és csak utána terhelik a lakásodra.
Tényleg..
Ez az átbaszás amiért mindenki lázad.
Én úgy jártam hogy egy 800e kocsit kifizettem 2 x ésmarat rajta 1milió tartozás. A kocsit elvitte a bank az 1/4 áráért elárverezheti. Ez is történt. Szóval rövidre összefoglalva 2x kifizettem elvitték és én tartozok közel1 milióval egy olyan kocsira amit 800e ért vettem... :(
De a legcukibb az egészbe hogy bejelentett melóm sincs és nem tudta ráterhelni a fizetésemre. De viszont volt a nevemen egy rettenetes régi autó amit úgy gondoltam rendbe hozok ,hogy tudjak menni legalább melózni. Na azt is lefoglalták és mivel nem ért semmit a banknak így csak kitiltották a forgalomból mire beleöltem a kis pénzem hogy végre műszaki képes legyen és valamivel melózni tudjak legalább. Szerintem ha esélytelen hogy fizeted írasd a házat még most vlamelyik szülőd tesód nevére és nem tudja a bank foglalni soha. Kint volt nálam is a végrehajtó (páncélkocsival) és az első kérdése az volt enyém e a ház. Esküszöm. Simán lett volna kedvem beönteni betonba. :(
Teaman:
A hitel nem ajándék. Az átb@szás meg csupán annyi, hogy a kölcsönt vissza kell adni.
Az meg, hogy milyen kondíciókkal vetted fel... Hát istenem, el kéne olvasni a szerződést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!