Egy panel bejárati ajtaja előtt álltam meg? Jogosan pampogtak a lakók?
Egy 5 emeletes lakás bejárati ajtaja előtt álltam, ahol egyébként semmi nem tiltja a parkolást. (nem kapubejáró)
Erre kaptam egy cédulát az egyik lakótól, hogy mit képzelek én, hogy a házuk elé parkolok, és felírták a rendszámom, stb.
Mennyire jogos ez?
igen, utolsóval egyetértek, nálunk volt már példa hogy nagyon közel álltak az ajtóhoz és a babakocsival nem tudtak kimenni, se a bicajokkal. Azóta van egy kis cédula hogy távolabb parkoljanak.
Lehet hogy ez volt :\
Orulj neki hogy csak pampogtak (egyebkent total jogtalanul, amig nem a jardara parkolsz addig odaalhatsz nyugodtan).
Nekem valami mocsok allat kiszurta a gumimat mult honapban Gyorben, panel elott rendes parkolohelyen alltam, masnap reggel mikor megyek le, bal elso csontig leeresztett.
Amugy semmi kulonos nem volt a hellyel, elkepzelheto hogy valamelyik masik lako "kedvenc helye", de azt meg en honnan tudjam, nincs odairva...
Kivanom annak beteg lelku allatnak aki elkovette, hogy ugyanez tortenjen vele, de akkor amikor 150el megy az autopalyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!