Biciklisek nem tudják, hogy a piros az nekik is piros?
Erről beszéltem 10.-ként...
Nem szabad általánosítani!
Én is biciklizek de betartom a szabályokat. Többek között ha zebrán megyek át (bár ez elég ritka, hiszen nem a járdán közlekedek), akkor tolom a bringát (persze ha a biciklis úttal együtt halad a zebra akkor nem).
Talán éppen az általánosítás miatt, ma is majdnem elütöttek először egy körforgalomban, majd nem sokkal később majdnem kijött elém egy autós (akinek állitólag van jogosítványa) egy mellék útról.
Azért, mert nem berregünk és valamivel kisebbek vagyunk, még ránk is vonatkozik a kresz pro és kontra!
Arról ne is beszéljünk, hogy ha a mai két esetem valamelyike balul sült volna el, akkor persze most nem írogatnék ide, de az autó ami esetlegesen keresztül ment volna rajtam, eléggé megviselt állapotban lenne és mivel ő lett volna a vétkes, nem kevés kiadásba verte volna magát, azzal hogy eggyel kevesebb "legveszélyesebb állat" teker az utakon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!