Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mikor szárad meg a jogsimon a...

Mikor szárad meg a jogsimon a tinta?

Figyelt kérdés
Itt is írták hogy várni kell vele..
2011. szept. 4. 18:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi van?
2011. szept. 4. 18:28
 2/9 anonim ***** válasza:

Én egyszer tustintát öntöttem rá, az 10-15 perc alatt volt száraz...

(a képletesen értett kifejezéseket pedig kéretik nem véresen komolyan venni, nem jó játék :-)

2011. szept. 4. 18:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Arra mondják, hogy olyan friss, hogy még meg sem száradt rajta a tinta, tehát nagyon kezdő vagy. (.Ugyanis régen nem plasztikkártya volt a jogsi, hanem részben kézzel, tollal töltötték ki az adatokat.)
2011. szept. 4. 18:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem ezt a rendőr egy közúti ellenőrzéskor mondta, hogy "még meg sem száradt a tinta a jogosítványán".... később kapcsoltam h mire gondolt. No, ez volt az utolsó alkalom, hogy egy rendőr kifogott rajtam, de hát az még kiscsikó koromban történt.
2011. szept. 4. 18:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Majd akkor ha jól tudod kezelni a forgalmi szituációkat és magabiztosan, biztonságosan tudsz vezetni, legyen az akár télen szakadó hóban.
2011. szept. 4. 19:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem a vezetéssel kell várni, hanem a túlzott magabiztossággal. Én azt mondanám hogy kell hozzá 5000 km nagyjából. Egyébként a legtöbb balesetet nem a nullkilométeres kezdők okozzák, hanem azok akiknek 2-3 éve van már jogsi és azt hiszik már tudnak, pedig még messze vannak attól, hogy helyesen reagáljanak minden szituációban.
2011. szept. 4. 23:10
 7/9 anonim ***** válasza:
A jogosítány kiadásától számított 1 év után, amikor már nem "próbajogosítvány"-nak hívják és kellő mennyiségű km-t is vezettél és még jól is megy! Hát kb ekkor.
2011. szept. 5. 00:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem létezik a próbajogosítvány, mint fogalom. Kezdő vezetői engedély van és ez a minősítés 2 évig tart.
2011. szept. 5. 07:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Még mindig a fülemben cseng: „Nagyon friss még ez a jogosítvány, Péter!”

Ez egy gyanúsan fiatal segédmotoros rutin ellenőrzése volt, 21 évvel ezelőtt. 15 éves sem voltam még. A járművezetői igazolvány egy egyszerű kartonpapír volt még akkor.

Azóta már plasztik kártyám van, és kamionra is jó, de az első élményeket és szárnypróbálgatásokat a közlekedésben sohasem felejtem el.

2011. szept. 6. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!