Én lennék a gyökér, vagy ez tényleg ellentmond önmagának? Www.Sanders.hu/kresz. Jpg
Azt írja alul a súgónál is, hogy a helyes sorrend: B, Ön, A
Tehát akkor CSAK a B-nek (villamos) kell adni elsőbséget! Ehhez képest -saját magának ellentmondva- a helyesnek azt mondja, hogy mindkettőnek meg kell adni
Igen, sajnos tényleg gyökér vagy. Egyrészt azért, mert nem tudsz értelmezni egy feladatot, másrészt azért, mert nem látod a szemedtől a képet, hogy helyes, harmadrészt azért mert még fel is teszel egy ilyen gyökér kérdést... és végül de nem utolsó sorban azért, mert nem vagy képes egy linket anélkül beilleszteni, hogy nem variálnád át annyira, hogy az ember elküld oda ahova gondolod, mire kibogozza.
A többieknek segítségül:
LINK: [link]
" mert nem vagy képes egy linket anélkül beilleszteni, hogy nem variálnád át annyira, hogy az ember elküld oda ahova gondolod, mire kibogozza. "
A vád alól felmentem. A GYK variálja így át, mert ahol pontot érzékel utána automatán nagybetűt ír, illetve szóközt. Ez ilyen trollszűrő, aki kisbetűvel kezdi a kérdésben a mondatot próbálja átalakítani.
Akkor ezért elnézést kérek, sajnálom nem tudtam, hogy ez így van.
A többi viszont érvényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!