Fatális hibát követtem el a rutin vizsgán, ilyen még nem volt! Iszonyatosan ég az arcom. Mi tévő legyek? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
tizen akárhány órát vezettünk eddig le az oktatómmal, viszonylag a többiekhez képest, későn kaptam időpontot. Sosem vezettem autót, mindent a nulláról indítottam, úgy érzem nem is nagyon van hozzá érzékem, pedig én tényleg igyekszem. Gyakoroltunk a rutinra, mindig megtudtam csinálni minden feladatot, persze az elején még voltak hiányosságaim, de azokat végül sikerült kikupálni. A rutin vizsga napján nagyon féltem, alapból nagyon izgulós vagyok, de tudtam, hogy ezen sok múlik....nem akartam megbukni semmiképpen, mindenre felkészültem magamban, de egy végzetes, nagyon idióta, fatális hibát követtem el, ami a történelemben eddig nem hiszem, hogy volt...ahogy jöttem ki a garázsból...és kanyarodtam volna, felhajtottam a padkára mert nem kezdtem el időben kormányozni. annyira szépen akartam bevenni azt a "szűk" kanyart, hogy végül padka lett belőle. mikor láttam, hogy a kocsi eleje közeledik a padka felé, még az ütő is megállt bennem. Persze azonnal leállítottak.:( egész úton egy szót sem voltam képes szólni, mindenkire haragudtam (persze igazából csak magamra, de annyira földhöz vágott ez az egész, hogy nem bírtam semmihez sem jó pofát vágni). képtelen vagyok az oktatóm, a családom, meg minden ismerősöm elé állni, annyira szégyellem magam, ég a pofámról a bőr. ti mit csinálnátok a helyemben? muszáj befejeznem ha már elkezdtem, de legszívesebben soha többet nem ülnék autóba! mit csináljak, hogy ne érezzem magam annyira kellemetlenül? a napjaim nagyon rosszul telnek emiatt. Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszú lett, és kérlek ne szóljatok be, attól még csak rosszabb lesz minden.2011. aug. 24. 07:57
11/11 anonim válasza:
09:03 hát ez nem aprózta el a vásárlást holmi leparkolással, kiszállással és a boltba gyaloglással :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!