Melyik autósiskolában tanultál? Ajánlanád?
Szóval, most keresek magamnak sulit és kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy esetleg van-e olyan suli, amit többen is ajánlanak.
Három befutó van, ha ismeritek írjatok róla: Dodgem, Maczi, Pati- az alapján döntöttem, hogy a honlapjukon, hogyan írnak magukról, milyen extrákkal rendelkeznek és mennyire korrekten közlik az árakat (volt olyan oldal, ahol csak a tanfolyam árát írták le vizsgadíjak nélkül, az kapásból repült)
Ahova biztos nem fogok menni Csiga és Autóklub, ezeket ne is írjátok :)
Előre is köszi a válaszokat!
21/L
Pff...astra :D szeretem, de én tanulni yaris méretűeket néztem, hogy könnyebb legyen majd manőverezni.
Köszönöm a sok infót :)
Tudod, azt mondják, hogy kicsi kocsival a hülye is megtanul... Amúgy meg nagyból kicsibe sokkal könnyebb átszokni, mint kicsiből nagyobba.
Orvosi vizsgálat annyi volt, hogy mértek egy várnyémoást, kérdeztek ezt-azt (allergia, ilyesmi), volt színfelismerés vizsgálat meg hallásvizsgálat, fizettél és ennyi.
Ja igen, a Dodgemnél azt is helyben egy orvos megcsinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!