Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Melyik autósiskolában tanultál...

Melyik autósiskolában tanultál? Ajánlanád?

Figyelt kérdés

Szóval, most keresek magamnak sulit és kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy esetleg van-e olyan suli, amit többen is ajánlanak.

Három befutó van, ha ismeritek írjatok róla: Dodgem, Maczi, Pati- az alapján döntöttem, hogy a honlapjukon, hogyan írnak magukról, milyen extrákkal rendelkeznek és mennyire korrekten közlik az árakat (volt olyan oldal, ahol csak a tanfolyam árát írták le vizsgadíjak nélkül, az kapásból repült)

Ahova biztos nem fogok menni Csiga és Autóklub, ezeket ne is írjátok :)

Előre is köszi a válaszokat!

21/L

2011. aug. 9. 16:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kósa Krisztiánnál voltam.
2011. aug. 12. 17:16
 12/19 A kérdező kommentje:
És neki milyen autója van? (ez nálam lét kérdés, mert elég pici vagyok) És meddig tartott egy óra?
2011. aug. 12. 17:20
 13/19 anonim ***** válasza:
Egy vezetés óra az 1,5 óra, végig ment rendesen. 2.0-ás opel astra kombija van, de nagyon jó kis gép, az ülés megállítható végülis. Kicsit batár kocsi, de én szerettem nagyon.
2011. aug. 12. 18:20
 14/19 A kérdező kommentje:

Pff...astra :D szeretem, de én tanulni yaris méretűeket néztem, hogy könnyebb legyen majd manőverezni.

Köszönöm a sok infót :)

2011. aug. 12. 22:46
 15/19 anonim ***** válasza:
Annyit mondanék még, nagy autóval is gyönyörűen meg lehet tanulni manőverezni, ahogy ráérzel a jármű méretére. Ha egy akkorát elvezetsz, utána a kisebbekkel sem lesz már soha gondod.
2011. aug. 13. 01:31
 16/19 A kérdező kommentje:
Igazából én is nagyobbacskán akartam tanulni, de amikor ezt elmondtam mindenki elhűlt, hogy hülye vagyok-e fejemre, direkt akarom szivatni magam vagy csak szimplán elfújták a gyertyát :D
2011. aug. 13. 11:00
 17/19 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy az orvosi vizsgálat miből áll?
2011. aug. 13. 21:40
 18/19 anonim ***** válasza:

Tudod, azt mondják, hogy kicsi kocsival a hülye is megtanul... Amúgy meg nagyból kicsibe sokkal könnyebb átszokni, mint kicsiből nagyobba.

Orvosi vizsgálat annyi volt, hogy mértek egy várnyémoást, kérdeztek ezt-azt (allergia, ilyesmi), volt színfelismerés vizsgálat meg hallásvizsgálat, fizettél és ennyi.

Ja igen, a Dodgemnél azt is helyben egy orvos megcsinálta.

2011. aug. 14. 00:28
 19/19 raawr válasza:
Én Szűcs Attilánál tanultam addig egész normális volt amig nem kezdtün el tegeződni. Amúgy kb a fél órákat csak fuvarozod és vásárolgat esetleg enni kell elvinni mert éhes. 90 perces órából volt hogy 60 percet a kocsiban töltöttem. Egybként nagyon perverz beszólásai vannak ami egy darabig talán vicces, de utána nagyon nyomasztó és átlépi a határt.... :/ Nekem ngyon nem jött át, parkolni abszolút nem tanitott meg és mást se nagyon. Átjelentkeztem tőle máshova, ahol egyből sikerült a vizsga. Nem nagyon ajánlom.... :)
2014. dec. 2. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!