Vizsgázott valaki mostanában elsősegélyből a Váci úti vizsgaközpontban?
Köszi.
Azt hallottam,hogy mindig váltogatják a vizsgabiztosokat a helyszínek között,de bízom benne,hogy rendes embert fogok ki :-)
Egyébként sokáig voltál bent? Remélem nem fognak annyira kekeckedni,és átmegyek elsőre :-))
Köszi a választ :-))
Az elsősegély tanfolyamon megbeszéltem egy lánnyal,hogy együtt menjünk vizsgázni,kb. azonos súlycsoportban vagyunk,meg ilyesmi :-))
És hát neki már nem jutott hely szerdára...Úgyhogy azért elmegyek egyedül,mert jövőhéten nyaralni megyek.
De ismerőssel szerettem volna menni,mert egy helyen tanultunk stb..és ott meg kitudja kivel kell mennem :-)
Izgulok a vizsga miatt,van egy tételsorom,de nem tudom,hogy mi vár rám :-P
:-D :-D
Ez jó :-))
Mindegy,megyek az ismerős nélkül...Mert csütörtökön meg forgalmi vizsgám lesz,és ha valami isteni szerencsének köszönhetően mindkét vizsgám sikerül,akkor hamarabb megkapom a jogsim,mintha megvárnám a nyaralás végét a csaj miatt,és csak akkor csinálnám az EÜ-t.
Te mikből készültél fel a vizsgára? :-O
Szia!
Nekem is van könyvem,meg tételsorom...
Viszont a bábu lélegeztetése előtt miknek kell elhangoznia?
Rajta hajtom végre a betegvizsgálatot,vagy a társamon?
Mert én már nem tudom ezt követni,mivel két tanfolyamon is voltam,és mindkét helyen másképp csináltuk :-))
Tul.képp. a gyakorlati résztől félek a legjobban,nehogy elrontsam miket kell mondani a helyszínről stb... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!