Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni, ha ilyen...

Mit lehet csinálni, ha ilyen félkegyelmű vagyok?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, h alapból full nyugodt gyerek vagyok, nem vagyok az az agresszív fajta.

Viszont vannak tevékenységek, amik elő hozzák belőlem az állatot és ilyen például a vezetés:S

Már régebben elő jött, szal sport közben, h valaki kosár közben hozzám ért már vertem a könyökösöket, de elkezdtem boxolni, ott semmi..

Aztán most vezetésnél ue, nagyon hamar felhúzom magam, de olyan dolgokon, h el kell ismernem a másik nem tehet róla.

Arról meg már ne is beszéljünk, ha az xy tényleg hibás.

Volt már rá példa, h megálltam xy kereszteződésnél aztán egyszerűen nem lehetett kihajtani( na ez már alapból 220as vérnyomást okoz) de még mellé be is dudáltak.

Én, aki egyébként full nyugodt, azzal indítottam, hogy kocsiból ki aztán, mint valami nem normális elkezdtem ordítani, h melyik fa*szszopó gec*i nem bír magával????:S:S:S:S

A legrosszabb, h később még rágom is magam ezen, mert utána már lehiggadok és tudom, h nem ez lett volna a megfelelő reakció erre, de egyszerűen nem tudom magam türtőztetni:S

Segítenétek?

2011. júl. 30. 01:06
 1/10 anonim ***** válasza:
valami indulatkezelési terápiára kéne járnod. addig meg nem vezetni, mert az ilyenek miatt van nagyrészt később baleset, amiről a másik meg nem tehet. ezért félek az autóban. nem csak én számítok.
2011. júl. 30. 01:10
 2/10 anonim ***** válasza:

"megálltam xy kereszteződésnél aztán egyszerűen nem lehetett kihajtani"

Ezt úgy érted, hogy bent álltál a kereszteződés közepén?

2011. júl. 30. 01:35
 3/10 A kérdező kommentje:

"megálltam xy kereszteződésnél"

Szal nél, nem pedig ben, nem a kereszteződésben, hanem előtte.

Szerettem volna egy fogalmas útra rákanyarodni, de nem lehetett, mert nem engedtek be.

Na mondjuk ez is kihúzta volna a bicskát vezetés közben, h valaki értetlenkedik, h miről beszéelk.

Nem arra kell gondolni, h az a fajta vagyok, aki mindenkit tol le az útról meg ha megelőzik akkor vissza akarja előzni.

Szabályokat betartva, minden oké, csak végiganyázom az utat, ha úgy van.

4 éve van meg a jogsim, de mivel kisvárosban lakok így nem gáz,de felmegyek Budapestre....

A probléma ott kezdődik, h ajánlottak egy elég jó sofőri állást aztán...

Meg már egyébként is zavart::S:S

2011. júl. 30. 01:50
 4/10 anonim ***** válasza:
jobb lesz mindenkinek ha nem vezetsz amíg valami kezelésen helyre nem teszik a fejed. A kocsiból kiugrálást addig csinálod max, míg egyszer valaki jól fel nem rugdos. Vannak még ilyenek mint te elhiheted. Mondjuk engem nem nagyon zavarnál, elnevetnék rajtad ahogy idegeskedsz, tiszta komédia lenne. Ha meg odajönnél és durrognál, neagyisten ráütnél a kocsira, akkor nem lenne gondod többet a vezetésre. Szóval nyugi. Ez nem az a hely ahol ilyennek kell lenni. Ok hogy magadba kárt tehetsz, az magánügy, de itt könnyen másba is csak azért mert elgurult a bogyó.
2011. júl. 30. 04:49
 5/10 anonim ***** válasza:
mondjuk veddfel magad videora vezetés közben nézd vissza és süllyedj el :D próbálj arra gondolni hogy ilyenkor kiröhögnek amugy mint a fene :D szóval ez ilyen mintha direkt kimutatnád hogy (ideg)gyenge vagy, mások meg pusztulnak a röhögéstől rajtad meg elmesélik a haveroknak milyen ideggörcsöt láttak :D szóval én szégyellem kimutatni ha ideges vagyok, ne lássák h gyenge vagyok, leszarok mindent :DD
2011. júl. 30. 06:23
 6/10 anonim ***** válasza:

Hali

Javaslat: költözz vidékre!Itt sokkal jobb a forgalom nincs dugó nincsenek állatok csak nyugodt közlekedés.Dudálást nem lehet hallani csak naponta párat pedig egy 80.000 fős városban lakom ahol akad 1-2 nem normális.

Viszont ,ha maradsz akkor szerelj az autóra lökhárítóként sínvasat előre hátulra és meglást nem fognak dudálni ,de ha mégis akkor te fékezel "mert átszaladt 1 kismacska" és mivel úgyis kicsi a követési távolság neked mennek ,de neked ottvan hátul 1 200kilós sinvas ami beépül az ellenfél lökhárítójába.

Esetleg elmehetnél egy pszichiáterhez beszélni erről a dologrol mert biztos sok az elfolyatott düh.Ő tuti ,hogy tudja mit kell ilyenkor tenni.

2011. júl. 30. 07:03
 7/10 anonim ***** válasza:

Csináld tovább bátran.

Előbb-utóbb találkozol nálad őrültebbel is aki nem sz@rik be attól,hogy kiugrálsz a verdádból (sőt örül is neki mert az ablakon nehezebben ráncigálna ki) beledöngöl az aszfaltba és szétrugdossa a kocsidat - utána garantálom,hogy visszaveszel ...

:))

2011. júl. 30. 09:09
 8/10 anonim ***** válasza:

"Szabályokat betartva, minden oké, csak végiganyázom az utat, ha úgy van. " "és általában úgy van, mert találsz sok barmot" :)

Sajnos én is ilyen vagyok. Főleg akkor tudok nagyon ideges lenni, amikor lehetne menni, de nem mennek. 70es úton 50el tötymörögnek és nem lehet úgy besorolni hogy jól jöjjél ki belőle, mert balf*kodnak az összes sávban. KÖzben meg látod hogy elől akkora hely van, ahol 4-5 kamion is elférne. Illetve a másik kedvencem amikor az egyik sáv megy, a másik nem. Te csak nézed ahogy a másik sávban elmegy a sok autó. Nagy nehezen átsorolsz, erre az áll meg, és a másik sáv megy.

Eddig két nagyon apró balesetem volt, mindegyik azért mert a végén már tiszta idegbeteg voltam, és olyankor már nem tudok odafigyelni, illetve ha kell ha nem, nyomom a gázt és legszíveesebben mindenkit letolnék az útról. (bár lehet jobb is lenne ha érvényesülne a természetes szelekció elve és eltűnnének az idióták).

Az is fel tud húzni amikor rámdudálnak, mert ideggesítenek vele. Miért dudál? Mert megálltam 1 másodpercre? Vagy mert nem vagyok hajlandó betolni a kocsi elejét a zöldön a kereszteződésbe úgy, hogy lehet bent ragadok?

Múltkor is jött a mentő de nem láttam. Zöld lett, elkezdtem befele menni, de a lámpa alatt megálltam mert nem láttam a mentőt még akkor sem. A kereszteződést nehéz belátni (Róbert Károly - Lehel út) Erre mögöttem egyből dudál. Én meg álltam, mert amíg nem látom a mentőt, nem megyek. Egyszer csak a semmiből feltűnik a mentő és átmegy előttünk keresztben. Na ilyenkor legszívesebben odamentem volna és elmondtam volna a vadparasztnak :" a jó édes k* anyádat kell dudálni te b*zi. Amíg nem látom a mentőt, nem megyek be. Ha én nem láttam, te sem láthattad. És láttad hogy átment előttünk? Na ezért álltam meg." És utána pedig szépen letépni a dudáját.

Tudom hogy nem jó ez az idegeskedés, próbálok is változtatni rajta, de nagyon nehéz. Gondolkozom rajta hogy felszerelek egy hangosbeszélőt, és ilyenkor elmondom mi van, mert sokan akkora hülyék hogy még alapdolgokkal sincsenek tisztában.

Gyenge testalkatú vagyok, így nálam a kiszállás nem működik, mert könnyen én húzhatom a rövidebbet. Bár azon már gondolkoztam hogy hátra tetszek valamilyen rendőr logót vagy valamit, amiről azt lehetne hinni hogy rendőr vagyok. Mondjuk az előzőekben felsorolt dolgokon ez sem változtat.

2011. júl. 30. 09:21
 9/10 anonim ***** válasza:

A sok szex levezeti a fölös feszültséget ...

Egyébként én a mögöttes dudára elakadásjelzővel reagálok és azért sem mozdulok - ha neki nincs 10 másodperce nekem van időm bőven. Persze ez a száz kiló felettiek sportja.

:))

2011. júl. 30. 09:53
 10/10 anonim ***** válasza:

Ehhez hasonló vagy?(angol nyelvtudás kell)

[link]

2011. júl. 30. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!