Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Aki ott lakik Ferihegy mellet,...

Aki ott lakik Ferihegy mellet, az miért panaszkodik a hangos/alacsonyan szálló repülőkre?

Figyelt kérdés
Most volt a Tényekben hogy, panaszkodnak a repülőtér mellet élők hogy hangosak, alacsonyan szállnak a repülő gépek.. de én nem tudom megérteni őket.. ott laknak a reptér mellet, mit várnak? Vagy csak nekem furcsa ez? Ha itt a XV. kerbe jönne 15 méterre a házak fölött, na akk megérteném, de nem ott a reptér mellet pont egy vonalba a leszálló pályával.. szerintetek?
2011. júl. 7. 18:53
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
39%
Tudták hova költöznek. Nincs joguk ugatni a repülők miatt. Én Óbudán lakom és itt már elég alacsonyan szállnak a gépek és hangosak, de nem zavar.
2012. ápr. 16. 11:11
 22/22 anonim válasza:
Azért azt tudod hogy ha tényleg igaz amit mondasz akkor az ingatlanod fele annyit sem ér mint amikor nem nem voltak gépek. Ezt egy ingatlanostól hallottam. Azt mondja hogy szinte eladhatatlanok azok az ingatlanok amik a repülési útvonalak alatt vannak. De ha mégis eltudod akkor is min. 40 %-ot automatikusan engedned kell az árból.
2012. ápr. 27. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!