Magyarországon miért nem jeleznek (lámpáznak) egymásnak az autósok ha egy helységben mérnek a zsaruk?
Figyelt kérdés
pl Romániában azt csinálják, a kamionok főleg... de ami Magyarországon jobb,hogy az autósok be engednek maguk elejébe pl keresztezödésnél........normális válaszokat várok
17/f romaniabol
2011. jún. 10. 12:58
11/17 anonim válasza:
Én azért lelkesen lámpázok:)Valahogy jól esik látni,hogy egy perc alatt össze lehet azért hozni majd 1 millás megtakarítást:D
12/17 anonim válasza:
Mert ha én betartom a sebességhatárokat akkor tartsa be más is. Ennyi. Aki meg száguldozik azt nyugodtan büntessék meg.
13/17 anonim válasza:
Múltkor Kétyen mentünk,le a lejtőn! Jött velem szembe 4-5 autó és abból mind villogott (én először meg is lepődtem miért villognak ezek?? :O Talán elromlott valamim az autón,vagy rossz helyen megyek??? vagy nem tetszik nekik a hajam színe)? elfelejtettem ezt az "összetartási iratlan szabályt" mire észbekaptam: Hát persze... Traffiznak!!! Lejtő végén pedig ott voltak a yardok kis lézeres kamerájukkal!!! ;)
14/17 A kérdező kommentje:
igen a kamionosok lampaznak de megis ok a roszak 1esek szemeben!!!!!! x-(
2011. jún. 10. 21:22
15/17 anonim válasza:
-->20:32
Ja.... te vagy a szabályoskodó, aki szerint mindenki hülye aki nem 90-nel megy hanem többel. Te szoktál előttem menni 75-80-nal és villogtatod a féklámpád ha nem tudlak megelőzni és nem tartom a követésit. Meg te nem szoktad ismerni a KRESZ táblák többségét, meg az elősbbség adás szabályait. Egyszer úgy elbeszélgetnék egy ilyennel egy sör mellett, mert tényleg kíváncsi lennék mi játszódik le a fejében. A gondolataira, hogy miért mazsola? Semmi heveskedés, csak érdekelne, mert nem bírom megérteni a fajtád.
16/17 anonim válasza:
25:51 te olyan hülye vagy mint a segg
17/17 A kérdező kommentje:
22:01 nagyon igazad van :))
2011. jún. 10. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!