Magyarországon miért nem jeleznek (lámpáznak) egymásnak az autósok ha egy helységben mérnek a zsaruk?
pl Romániában azt csinálják, a kamionok főleg... de ami Magyarországon jobb,hogy az autósok be engednek maguk elejébe pl keresztezödésnél........normális válaszokat várok
17/f romaniabol
Ez egy meglepő kérdés mert eddig én úgy tapasztaltam hogy 10 emberből 8 jelez (lámpázik) ha a rendőrök mérnek.
Lehet eddig te csak azzal a 2-vel találkoztál.
igen, én is úgy vettem észre, hogy 2-3 éve még nagy divat volt, most viszont már nem érdekel senkit az , hogy jelezzen a másiknak.
Pont egyik nap tapasztaltam, kb 10 autóból 1 villantott, de csak egyszer villantott, még gondolkodtam is, hogy most ez mi volt, vagy csak képzelődtem... :S
Pár hete meg megbüntettek, egy nagyon forgalmas szakaszon, minimum 30 autó biztos jött szembe, egyik sem jelzett.
Szóval szerintem kezd "kimenni a divatból". Jó magyar szokás szerint: Hadd szívjon a másik, már csak azért sem jelzek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!