Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Simson AWO 425 könyv valakinek?

T5- kérdése:

Simson AWO 425 könyv valakinek?

Figyelt kérdés
Túrtam a netet elég sokáig de semmi értelmeset nem találtam csak pénzért. Ha valakinek lenne digit. formában bármilyen dokumentum 250-es Simsonhoz (kezelési, használati, robbantott ábrás alkatrész katalógus) hálás lennék érte, ha jelezné, és elküldené. Vagy ha van link az is jó.
2011. jún. 3. 14:24
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Adjon Isten! Talán vásároltál? :)

Az első HTML, a második pdf, de szerintem ugyanaza kettő.

T vagy S egyébként?

2011. jún. 3. 20:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Az Ostmotorrad oldalon van kezelési utasítás is, de nem tudom hogy állsz a nyelvükkel.

[link]

2011. jún. 3. 21:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Kösz K G! :-)

Jaja tegnap szereztem egyet, 425 S. Aztán így aktuális lett a könyv kérdés is. Régóta gyűjtögetem minden féle motorhoz, de ehhez nem találtam.

Lesz vele munka bőven, bár ma már "életre kelt", ki is próbáltam, nagyon jó motor.

A német nem megy annyira, de megbírkózok vele, ott a google, már ez is nagy segítség tud lenni, meg a katalógus is.

Kösz mégegyszer!

2011. jún. 3. 23:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Gratulálok. :)
2011. jún. 4. 01:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Kösz! :-)
2011. jún. 4. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!