Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Autópálya vagy 4-es?

Autópálya vagy 4-es?

Figyelt kérdés
Hajdúszoboszló és Ferihegy között szerintetek autópálya a jobb vagy a 4-es? Én az autópályára szavazok, hosszabb de gyorsabb és biztonságosabb is.
2011. máj. 28. 23:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is valami hasonlón gondolkodom. Egy évben egyszer lemegyek Szeghalomra (Békés megye) a 4es úton. Full halálfélelem egy egy előzés, és nem biztos, hogy csak én cseszhetem el, viszont 60-70-nel, esetleg néhol 90nel lejutni gáz. Azt gondoltam ki, hogy Karcagig elmegyek a 3-ason, majd onnan már mehetek kisebb úton. De nem tudom, valóban spórolok e ezzel egy kis időt???
2011. máj. 28. 23:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem ne az idő legyen a lényeg ha nem kell valami fontos dolog miatt sietni!! Jobb később mint soha! Nekem a 4 esből elegem van, egész úton a torkomba dobog a szívem hogy vajon mikor fog egy barom nekem jönni, mert mindenki megy mint az állat. Egyszer ugyanez volt a szitu azt hiszem tavaly mentünk ferihegyre és egy kamion ment előttünk és azt vettük észre, hogy k@urva nagyot fékez mer egy biciklis volt előtt kivilágítatlanul... szóval vannak ilyen finomságok.
2011. máj. 28. 23:30
 3/4 anonim ***** válasza:

az a baj, hogy már a 4 napos matrica ára is 1650ft, ez nem biztos ,hogy megtérül a pályán,

ha éjszaka mész és nyugodtabb vér mérsékletű vagy akkor meg felel a 4-es,

én régen volt, hogy bátyám 20éves nissanjával beálltam 1 román kamion mögé , 90nel felmentünk pestig, nem volt semmi gond

2011. máj. 29. 10:59
 4/4 A kérdező kommentje:
hát most reggel 6 kor kell indulni kb de vasárnap talán nem nagy a forgalom
2011. máj. 29. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!