Most, hogy Viktor visszavásárolta a MOL részvényeket, mekkora üzemanyagár csökkenésre lehet számítani?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy mától 4 forinttal olcsóbb a benzin, de valószínűleg nagyobb mértékben is csökkenteni fogják az árakat. Szerintetek elképzelhető 50-100 forintos árcsökkenés?2011. máj. 25. 19:08
1/5 anonim válasza:
Sztem örüljünk ha stagnálni fog ezen a szinten. Én am 340ftot tartanék optimálisnak a gázolajért, és 350-et a benzinért.
2/5 anonim válasza:
Álmodj királylány...
Nem azért annyi az üzemanyag, mert ez meg az páncélszekrényében vannak a részvények.
3/5 anonim válasza:
Tegnap elég egyértelműen megmondta a MOL-vezér a hírekben, hogy az üzemanyagok árát nem ez befolyásolja, hanem a világpiaci ár. Szóval emiatt semennyivel.
4/5 anonim válasza:
az égvilágon semennyit. Ha csökkenni fog akkor azért fog, mert végre az adókat csökkentik rajta (400 forintos benzinár kb fele adó, tehát kb ennyit tud rajta csökkenteni ha akar..)
5/5 anonim válasza:
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAA!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!