B-s jogsinál kinek melyik része volt a legnehezebb?
Figyelt kérdés
én ugy érzem nekem a kressz lessz a legnehezebb része(3000kérdés)mert vezetni nagyjábol tudok és a forgalomban is elboldogulok (2 éve van m-es jogsim) igaz csak 1000km-et vezettem de a seminél több:) az türhető ha 2 napom van vizsgára és 5 tesztböl 3 xor átmegyek?
2011. máj. 7. 16:31
1/8 anonim válasza:
Nem türhető.
2011. máj. 7. 16:39
2/8 anonim válasza:
nem tűrhető, gyakorolj még! Amúgy nekem a rutin ment nehezen, mázli hogy átmentem a parkolás azóta is nehezen megy. A kresz meg a forgalom sima ügy volt mindkettőnél nagyon izgultam de mindkettő ment elsőre, és még csak le sem fizettem senkit (pedig állítólag anélkül lehetetlen :/) Az, hogy neked mi megy jobban azt csak te tudhatod
2011. máj. 7. 16:48
3/8 anonim válasza:
Én úgy is megbuktam, hogy 10 tesztből 10-szer átmentem, aztán 14 hibapontal meghúztak... :)
2011. máj. 7. 16:50
4/8 anonim válasza:
"vezetni nagyjából tudok...2 éve van m-es jogsim.."
Én azt mondom,az 1000 km nagyon kevés,ennyi km-rel nem szabad kijelenteni,hogy nagyjából tudsz vezetni..Ha így kezeled magad,nagy meglepetések fognak érni!!
Én is azt hittem,hogy tudok vezetni,B C kat jogsival,több ezer km-rel..
De amikor letettem a D kategóriát,na akkor döbbentem rá,hogy egyáltalán nem tudok vezetni!
2011. máj. 7. 16:55
5/8 anonim válasza:
A forgalom a legnehezebb.
Ha nincs meg minden kresz teszt maxpontra gyakorlás közben, akkor ne is menj élesben.
2011. máj. 7. 17:12
6/8 anonim válasza:
nekem minden elsőre lett meg, vezetni attól még nem tudsz mert kezedben a jogsi, azzal csak kimehetsz az útra mert már nem vagy közveszélyes, pár év mire rendesen megtanulsz vezetni..a tesztet gyakorold, mert a vizsgán csak egyszer próbálhatod meg és ha nem sikerül az szívás..
2011. máj. 7. 18:30
7/8 anonim válasza:
Az aláírás.
2011. máj. 7. 19:49
8/8 anonim válasza:
Én előtte töb éve,többezer km.-t levezettem. Nem volt gond,minden ment elsőre.
A legnehezebb az volt,hogy mikor elkezdtem,kivárjam,míg a kezembe kapom a papírt. Ha ugyan is közben elkaptak volna jogsi nélkül,a befizetett pénz is ugrik,és még x ideig nem is mehettem volna./persze túl a bírságon/.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!