Láttam egy pár oszlopon sebességmérőt, ami kijelzi, hogy melyik kocsi mennyivel megy. Azzal meg tudnám mérni azt is, hogy milyen gyorsan futok, vagy engem nem érzékelne?
Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 11:53
1/6 anonim válasza:
Lehet, biciklivel is mért már engem, de csak akkor működik, ha nincs melletted forgalom, akkor valószínűleg őket mérné, szerintem (ha van) GPS-ed, akkor nullázd le, és fuss, utána megnézed a max sebességet, és az volt a csúcs, de átlagot is ír.(A többség.)
2/6 anonim válasza:
Engem kerékpárral se mér(t) sose, nem hogy futva... :(
De legegyszerűbb ha valaki kismotorral/kerékpárral megy melletted és úgy méri.
3/6 anonim válasza:
Vagy ha androidos telefonod van, arra lehet letölteni egy programot ami méri a sebességet, átlagsebességet, megtett távolságot, és az pontos is.
4/6 anonim válasza:
volt hogy sétáltam a járdán és bemért 6km/órával XD
de van egy másik amelyik Babettával sem mér be:S
Változó..
5/6 anonim válasza:
Az mérő-óra beállításaitól függ, van amelyik egy bizonyos sebesség (25-30 km/h) óra alatt nem jelzi ki és egy bizonyos mérettartomány alatt sem méri a tárgyakat, próba szerencse.
6/6 anonim válasza:
Ha eleg kover lennel ahhoz hogy eszleljen akkor nem tudnal olyan gyorsan futni hogy bejelezzen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!