Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Van Magyarországon olyan út,...

Van Magyarországon olyan út, mely legalább 1500 méter hosszú, nyíl egyenes és 2-4 sávos (vagy olyan széles)? Nem baj, ha magánterület.

Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 00:01
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Fertőd: pontosabban negyedmérföldhöz nappal,mert éjjel már kicsit rövid a pálya, éjszakihoz inkább 1/8mérföld.

Régebben engedélyezték néhány városban az utcai gyorsulási versenyeket show jelleggel.

A repterek egyre drágábbak, egyre kevésbé akarják a macerát, amúgy tény, hogy a leginkább alkalmasak.

2011. máj. 3. 18:13
 12/16 anonim ***** válasza:

Esetleg ipari parkokban kialakított utak, amiket már jó előre leaszfaltoznak?

Mondjuk nem tudok egyet se mondani, de hamarabb le lehetne egy ilyet záratni mint egy főutat.

2011. máj. 3. 22:13
 13/16 A kérdező kommentje:
Erre már én is gondoltam korábban, gugli örszön már csomó ipari parkot megnéztem országszerte, aminek a címét megtaláltam online, de még nem találtam egyet sem, ami megfelelne. Vagy túl rövid, vagy vészesen keskeny, árokkal szegélyezett. Ha esetleg tud valaki ilyen ipari parkot, várom az infót!
2011. máj. 4. 15:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Kunmadaras, Tököl, Kiskunlacháza, Mezőkövesd (helyenként rossz beton) repülőterei, Rábaring, Hungaroring és esetleg a Pannóniaring egyenesei. Ipari parkok azért nem jók mert ott többnyire (gyér), de folyamatos forgalom van, infrastrukturálisan pedig sok helyen az épületek közel vannak az úthoz.
2011. máj. 6. 14:16
 15/16 anonim ***** válasza:
A Pannóniaringen már volt korábban többször is gyorsulási verseny.
2011. máj. 6. 16:30
 16/16 A kérdező kommentje:
A Pannónia Ring sajnos alig 750 méter :(
2011. máj. 9. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!