Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » KRESZvizsgát lehet halasztani?...

KRESZvizsgát lehet halasztani? Pont azona napon lesz érettségim. Többi lent

Figyelt kérdés
meglehet azt csinálni hogy a következö tanfolyamosokkal megyek vizsgázni?kell érte pluszba fizetni?
2011. ápr. 28. 19:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy csak akkor lehet, ha viszel róla papírt, hogy nagyon beteg vagy.

Nincs orvos ismerősöd?

2011. ápr. 28. 19:31
 2/5 A kérdező kommentje:
nincsen ismerösöm,de csak megértik h érettségim lesz nem?ez nem oylan kötött dolog mint az iskola,érettségi:S abba meg semmi nincs h a következő csoporttal megyek sztem v nemtudom:/
2011. ápr. 28. 19:41
 3/5 anonim ***** válasza:
de mindenképp menj be minél hamarabb a vizsgaközpontba és ott beszéld ezt meg
2011. ápr. 28. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:

"de csak megértik h érettségim lesz nem?"

Nem feltétlenül. Az érettségik dátumát jó előre lehet tudni. Arra az időpontra nem illik KRESZ-vizsgát szervezni.

2011. ápr. 28. 21:34
 5/5 A kérdező kommentje:
igenám csak azapara h hamarabb tudtam meg h mikor lesz kreszvizsga mint az az érettségi ami igazábol mégcsak előérettségi de igyis komolyan veszik 6jegynek szmit ezenmulik az évvégi jegyem
2011. ápr. 29. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!