Most csak azért is megfognak vágni forgalmi vizsgán?
Pár nap múlva forgalmi vizsgám lesz. De mivel nem igényeltem a plusz órákat csak egy párat ezért az oktatóm bepöccent. És azóta pl ma is minden második percben az hangzott el , hogy kapásból megfogok bukni vizsgán... Még azokra a feladatokra is azt mondta hogy rossz amiket korábban ugyanúgy végeztem el és jól. Már úgy voltam hogy kiszállok a kocsiból és ott hagyom a pi.csá.ba az ürgét.
Mit tegyek most ??? :(
Majd felajánlja, hogy plusz pénzért esetleg átengeged...
Én azt hallottam, hogy az első vizsgán szeretnek buktatni, mert ugye az akkor plusz pénz, ha pótvizsgázol.
Nagy szemetek, vigyázni kell velük. Én rákérdeznék, hogy tuti buksz-e, ha igen, húznék egy másik autósiskolához! Az oktatót meg min. elveretném mint a szart.
Az a ciki amikor az oktatónál a vizsgáztató a szemetebb, és pofátlanabb.
Próbálja beléd sulykolni, hogy nem fog menni! Szemédláda:). Meg kell mutatnod, hogy igenis meg tudod csinálni. Csak figyelj oda nagyon!
Ha nem bírod őt, akkor meg cseréld le. Egy tanárnak bíztatnia kell és hinni benned, nem a pénzre menni és éreztetni, hogy nem vagy elég jó. Menjen a francba!
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:14
Ez szép és jó, de ha az oktató a lehúzásra megy, akkor ez már nem így van. Sok oktató trükközik ezzel. Persze nem is csodálom, az is hülye (már elnézést) aki elhiszi hogy ma 1700ft-ból ki lehet hozni egy gyakorlati órát Budapesten. Nyílván nem.
Ha 1700-1800-nál kevesebbet fizetsz egy óráért, szinte biztos hogy az oktatód a lehúzásra megy. Ha ennél többe kerül, akkor csak lehet :) Ha 2100 felett fizetsz akkor viszont sajna esélyes hogy talán igaza van, bár ezt így messziről nehéz eldönteni. Ha korábban már mondta egy feladatra hogy jó volt, most tök ugyanarra mégis azt mondja, hogy rossz akkor kérdezd meg tőle hgoy szerinte miért, ha már a múltkor jó volt és most mégis szar. Ha kitérő/kamu választ ad (azért azt lehet érezni az indoklásból) akkor lehúzós. Itt már nincsen min gondolkodni, oktató váltás. Inkább most, mint az 5. sikertelen vizsga után!
Válts oktatót, mert ilyen oktatónál nem érdemes tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!