Milyen motort ajánlanátok egy kezdő motorosnak? - robogó kizárva! :D -
a tzr nagyon tetszik!! :)
bár, ahogy elolvastam hogy kicsit sokat eszik, és műszerfal is kicsit hiányos :S
de az ilyen típusú motorok tetszenek!
az rs annyira nem,és az is sokat eszik, de kettő közül inkább az tzr :)
TZR műszerfala nem hianyos ink minimalis. Mert jelzőfények vannak mutatós helyett ami kigyulald ha kevés az üzemanyag vagy magas a vízhőfok, de itt megnézheted:
http://www.youtube.com/watch?v=h3Ogw9l20Xw
Amugy en 50es motorokat nem szeretem... szerintem egy jó 125-s a beszálló. Ott mar lehet yzfr125, rs125, nsr125 meg minden, meg ott azert olyan 140-150es vegsebesseg megva.. a regiebbeknel . az ujaknal oylan 120-125 azthiszem..
Ice;)(16/f)
értem :)
nekem végülis még nem is számítana annyira a végsebesség inkább a kezelhetőség. :)
de az se hátrány ha nem 50el kell totyogni :D
Nálam is most indult be a vezérhangya.Nagyon szeretnék alakítani egy motoros haveri kört,azt néha-néha nekivágni a végtelennek és túrázni egyet úton,hegyen,völgyön,árkon,bokron...:)
Én egy 125/50-es Yamaha TDR-rel kezdenék.
Aprilia RX50, Yamaha DT50, Derbi Senda.
Ezeknek ugyan az a blokkjuk csak mindegyiket más gyártó rakja össze.
Én nem gyűjtenék ilyen motorra mert drága az alkatrész hozzá.
Nekem tökéletesen megfelel a robogó. Keveset fogyaszt, megbízható és az alkatrész se drága hozzá. Idén fogok pár kopó alkatrészt cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!