Kezdő női vezetőnek heti 600 km-es útra milyen kocsit ajánlanátok?
@16:56
Baromi nagy hülyeséget mondtál most... Pont, hogy a benzines pörög mint az állat autópályán.. 130 nál a benzines már bőven 3000 felett van, a dizel pedig kb 2000-2500 nál!
Dizel kevesebbet fogyaszt hosszú távon, és jobban bírja a hosszú utakat!
A kérdezőnek:
Tapasztalatból mondom, dizelt vegyél, pl.: egy VW Golf 4 vagy 5..
Kedves 17:06 70%
Hasonlítsd össze egy dízel és egy benzines fordulatszám tartományát. A dízelnek nem esik jól 3000 fölött pörögni, pedig arra autópályán sor kerül. A benzines meg elvan 4-5000-nél is.
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:07
ja automatát szeretnék az fontos!
Ebből 1 az automata, a másik 2 manuális.
Kedves 68%
Lehet, hogy sor kerül rá, de álltalában nem! A dizelek áttételezése úgy van megcsinálva, hogy az 5ik sebességben már ne kelljen annyit pörögnie! A teherautók vajon miért dizel motort használnak?
Egyébként én tényleg csak tapasztalatból monthatom, hogy egy dizel autópályán valahogy jobb...
Skoda Fabia 1.9 & Fiat Ducato Maxi 3.0 vezettem, mind2 csöndesen elvolt (persze 120km/h ig :) )
ehez képest Renault Megane 1.4 es úgy üvöltött már 120 nál, lehet csak nekem volt szokatlan, de túlságosan pörgősnek találtam.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!