A gyorshajtók miért ennyire buták?
Csak azt szeretném kérdezni, miért ennyire sötét egy gyorshajtó, hiszen mindíg azzal ér véget az üldözés, hogy a rendőrök kilyukasztják a kerekét vagy leszorítják. Én még viszonylag fiatalon is tudnák csinálni egy olyan rendszert, amivel lerázhatnám a rendőröket ha ilyesmire vetemednék. Cáfolod?
-Egy sima rekesz a csomagtartóba, benne rengeteg háromágú szög. A dobozka a szabadba ürül, egy rádióvezérlésű sima 6V-os elektromotor nyitja.
-Tömött géllel feltöltött kerekek, hiába futsz barikádba nem lassítasz le, a hadsereg pl. alkalmazza ezt Irakban.
-Kengururács, tiszta acélból, az ablakok pedig megerősítettek, persze a motortér is védve.
-Egy kb. 50 kilós Tesla generátor, a kocsi elektronikája Faraday kalitkában, így még a helikopter sem tud követni, és a rádió is néma.
"a kocsi elektronikája Faraday kalitkában"
A kocsi alapból Faraday kalitkában van (kasztni), szerinted miért nem lesz semmi ha belecsap egy villám esetleg?
16:23
Nem tudtad h így kell írni?
gyökér...
Már nem tudom, hány éve, de láttam egy videót egy magyarországon(!!!) is használatban lévő eszközről, ami kb olyan mint egy szőnyeg, csak valami fémes mittudomén milyen anyagból van és amikor átmész rajta feltekeredik a kerekekre és a tengelyre és blokkolja az egészet...
Hopp... véget is ért az üldözés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!