A motorosok minden motorosnak köszönnek?
Azért jutott eszembe ez a kérdés mert hasznaltauto-n láttam egy régi kék schwalbet-:D na mondom neki is kell integetni?:)
Robogósokkal mi a helyzet?
Ahogy írta valaki, ez emberfüggő. Mondjuk régen a csepeli gyorsforgalmin kínlódtam észak felé egy kölcsönkapott Simsonnal és egy szembejövő Ducatiról intett a srác, én meg persze gyorsan visszaköszöntem.
Mondjuk Győrben meg azt vettem észre, hogy a tizenéves robogós suhancok még a többi tizenéves robogós suhancnak se köszönnek.
Én nem diszkriminálok, ha két keréken van akkor köszönök. :)
Ja, robogós vagyok.
A robogó is motor, csak kissebb, gyengébb.
(A gyerek is ember....)
Egyébként igen, a fiatal robisoknak nem jut eszükbe néha köszönni, da előbb-utóbb rászoknak.
a 2 motorom! mindkettővel volt szerencsém találkozni kawasaki ninja-val, ducati monster-el és egyéb nagymotorokkal és mindig köszöntek akik rajta ültek pedig azért ezek a vasak távol állnak az övéiktől és mégis emberszámba vesznek. a motorosok jó emberek csak a kis pelyhes p*csű 14éves taknyokat nem engedném útnak eredni.
no meg száraz utat nedves p*nát olcsó benzint és mosolygós rendőröket minden motoros társamnak! :)
Bár elég régi kérdés, azért válaszolok, mint új regisztráló.
Álatlában vannak a motorosok, és vannak a kisrobogósok. Menet közben nagyjából meg tudsz kölönböztetni egy 50-es robogót meg egy 500-as túrát, de még egy 50-es robogót, és egy 125-ös túrát, vagy chopper-t is.
A motorosok intenek a motorosoknak, és visszafele is. A robogósok intenek a motorosoknak, és a motorosok nem intenek vissza általában. Vagyis akik visszaintenek, azok nem nagy motorosok, mármint hogy nem megszállottak (mint faterom az évi ezer kilóméterével), de a megszállottak nem nagyon intenek vissza.
Bevallva általában én sem intek vissza, mert a kisrobogózást nem tartom motorozásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!